Krabbe-fad fra bari

Krabbe-fad fra bari, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Skaldyr - Krabber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 æg
150 g.spaghetti vermicelli
30 g.smør
1 stort løg
1 rød peberfrugt
3 spsk.hvedemel
2 dl.mælk
1.5 dl.Madlavningsfløde 18 %
2 tsk.dijonsennep
250 g.kog krabbekød frisk eller fra dåse
125 g.friskreven parmesan ost
 
Opskrift:
Sæt æggene over i koldt vand og lad dem koge i 10 minutter. Bring en stor gryde letsaltet vand i kog. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Pil løget og rens peberfrugten. Hak begge dele fint. Svits det i smør i en kasserolle. Det må ikke brune. Rør melet i og spæd med mælk og fløde. Lad saucen koge i 3 minutter. Smag den til med sennep, salt og peber. Lad spaghettien dryppe af. Bland halvdelen af saucen med spaghettien, der lægges i et smurt ovnfast fad. Drys krabbekødet over (husk at fjerne flipstiverne). Pil æggene og skær dem i skiver, der fordeles over krabbekødet. Hæld resten af saucen over og drys med revet ost. Stil fadet i en varm ovn ved 190 fadet i 25 minutter, til osten er gylden. Variation: I stedet for spaghetti kan man koge en portion løse ris. Gå frem efter opskriften i øvrigt. Rejer, hummerkød eller muslinger kan bruges i stedet for krabbekød.





karakterer:
Opskriften er vist 15367 gange,
og udskrevet 310 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-17 18:35:56
Jeg havde fået et dåse krabbekød forærende og brugte det til denne herlige ret. Vi brugte retten som hovedret og så er den til ca. 3 personer. Retten smagte fantastisk og var rigtig nem og hurtig at lave, så det er ikke sidste gang vi får den.