Indebagte pølser

Indebagte pølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Indebagte pølser, billede 4 Indebagte pølser, billede 1 Indebagte pølser, billede 2 Indebagte pølser, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
15 g.gær
2 spsk.(lunkent) vand
1 dl.letmælk
0.25 tsk.salt
20 g.blød margarine
200 g.hvedemel
 
 Fyld:
150 g.cocktailpølser
 
Opskrift:
Rør gæren ud i det lunkne vand. Lav en dej af den udrørte gær og de resterende ingredienser.

Del dejen i 3 lige store stykker som rulles ud til cirkler med en kagerulle. Del hver cirkel i ottendedele gennem midten.

Læg en cocktailpølse på hver ottendedel, der rulles fra den brede ende mod spidsen. Hæver 10-15 minutter.

Bages 15 minutter ved 220 grader C. alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 62129 gange,
og udskrevet 1600 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (44 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-19 17:40:34
de var bare rigtig gode siger mine brøn:)