Bagt boghvederet (Veganer)

Bagt boghvederet (Veganer), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Boghvede

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 dl.boghvede
6 dl.vand
1 tsk.bouillon
3 revne gulerødder
1 tsk.karry
 
Opskrift:
Bland ingredienserne. Bages ved 225° i 25 min.





karakterer:
Opskriften er vist 24862 gange,
og udskrevet 540 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor mange personer er det til???

  -   2005-01-01 01:01:01
Pragtfuld vegansk opskrift med utallige muligheder for at sætte sit eget præg. Brug andre rodfrugter end gulerødder, brug andet/andre krydderier end karry og tilsæt fx. mandler. ½ dl. vand kan erstattes af tamari el. soya. Brug også lidt peber. Smager også godt koldt med brød. Vær generøs med krydderier. Lad retten stå 10 minuter inden servering så den samler sig lidt mere. Da det er en ovnret kan man ved samme lejlighed bage kartofler og servere dem til retten - er man veganer gøres det med vegansk margarine (fx. Nutanas) eller med en god olie og et drys salt i den bagte kartoffel.