Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvetyksteg i gryde på italiensk manér med rosm arin, oliven, hvidløg, tomater og hvide bønner

Kalvetyksteg i gryde på italiensk manér med rosm arin, oliven, hvidløg, tomater og hvide bønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetyksteg

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :





Ingredienser:
800 g.kalvetyksteg
 olie
 
200 g.grønne oliven med sten
20 fedhvidløg
200 g.tørrede hvide bønner (skal udblødes dagen før)
2 stilkefrisk rosmarin
8 kryddertomater
 salt
 peber
 
 Brød
 


Opskrift:

Brun kalvetykstegen af i en stegegryde i lidt olie. Tag stegen op af gryden og svits så hele hvidløgsfed, oliven, rosmarin og bønner af i gryden. Halvér tomaterne og svits dem med og læg så stegen oven på dette – alt sammen i gryden.

Hæld vand på så det akkurat når op til stegen, krydr med salt og peber og skru ned for varmen. Læg låg på gryden og lad indholdet koge svagt ca. 30 minutter.

Tag stegen op af gryden og lad den evt. hvile i 15-20 minutter, inden den skæres i skiver.

Anretning:
Skiver af kødet serveres med bønneblandingen.

Tilbehør:
Kunne være tomatsalat med rucola og forårsløg samt skiver af italiensk brød dryppet med olivenolie.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 17048 gange,
og udskrevet 566 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu