Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalvegryde II

Kalvegryde II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
25 g.røget spæk
5-600 g.yderlår (Alternativt klump)
2 dl.finhakket løg
1-2 peberfrugter
2-3 tsk.mild paprika
2,5 dl.bouillon
 salt
 peber
 evt. 1/2 dl rødvin
 evt. 1/2 - 1 dl crémefraíche, 18%
 
Opskrift:
Skær spækket i meget små terninger. Svits det i en gryde, til det er gyldent. Skær kødet i terninger. Hak løgene. Skær peberfrugterne i tynde strimler. Brun kødet ved kraftig varme i fedt. Tag det op med en hulske. Svits hakkede løg i fedtet til de er gyldne. Drys paprika og strimler af peberfrugt over. Svits det med løgene. Tilsæt kød, salt, peber og bouillon og evt. rødvin. Dæmp varmen. Læg låg på gryden og lad retten små snurre ca. 3/4 time. Jævn evt. retten med créme fraíche

Serveres med løse ris og salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12310 gange,
og udskrevet 245 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu