Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kirsebærgrød

Kirsebærgrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Kirsebærgrød, billede 4 Kirsebærgrød, billede 1 Kirsebærgrød, billede 2 Kirsebærgrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kirsebær, friske søde Søde kirsebær og moreller er næsten det samme, søde kirsebær er en smugle mindre end moreller.

Udstenet vægt
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
175 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4.5 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
Opskrift:
Skyl bærrene og lad dem koge sagte 5-6 minutter i vandet.

Tilsæt vanillestang og smag til med sukker.

Rør melet ud i knap 1 dl. koldt vand. Hæld jævningen i en tynd stråle i den kogende masse, mens der røres med en ske. Tag gryden af varmen så snart grøden er jævn.

Hæld straks grøden op, drys lidt sukker på, så trækker den ikke skind

Server med mælk eller fløde, eller med en blanding af begge.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (15 stemmer)

Opskriften er vist 88189 gange,
og udskrevet 1572 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4916 (1170 kcal)
KJ pr. Pers. 1229 (292 kcal)
Vægt ialt 1329 gram
Vægt pr. Pers. 332 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 369 KJ (88 kcal)
Protein 0.5 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 21.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Annette   -  2020-07-12 16:24:50
Det er alt for meget vand og kartoffelmel, det blev til jelly.

Jette Williams  -  2015-08-14 22:33:07
husk at tage sten ud af kirsebearne

  -  2013-07-24 23:58:28
Go og let:-)

Missy  -  2011-07-21 12:54:31
Tak for en supergod og let opskrift. Jeg havde ordnet kirsebærrene på forhånd i går, så det tog ingen tid at lave grøden i dag. Jeg havde dog ingen vaniljestang, så i stedet for brugte jeg en teske vaniljesukker, og grøden smager fantastisk.