Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Vietnamesiske forårsruller

Antal:

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Flæskefars - Hakket svinekød - SvinefarsOprindelsesland : Vietnam - Vietnamesisk - Vietnamesiske

Indsendt :





Ingredienser:
 Fyld:
50 g.bønne-vermicelli, udblødt og skåret i stykker på 1 cm (cellofannudler)
2 spsk.sorte svampe, udblødte og grofthakkede
225 g.hakket svinekød
125 g.rå rejer, pillet og hakket
1 lillefinthakket løg
2 finthakkede forårsløg
1 tsk.finthakket hvidløg
2 spsk.fiskesauce
 salt
 peber
 
 
10-12 ark.tørret rispapir
1 sammenpisket æg
 olie til dybstegning (friturestegning)
 


Opskrift:

Bland alle ingredienserne til fyldet i en skål og stil den til side.

Blødgør rispapirarkene et ad gangen. Hvis man anvender firkantede, skal de skæres midt over, hvorimod runde skal bruges hele.

Læg 2 spsk. fyld på den ene ende af rispapiret, fold det over, bøj begge sider ind over fyldet og rul rullen sammen. Luk den yderste kant med lidt sammenpisket æg og læg forårsrullen til side.

Forsæt på denne måde, til du har brugt alt fyldet.

Varm olien op i en wok eller en frituregryde til den er ca. 180 grader og dybsteg forårsrullerne i hold i ca. 5 - 7 minutter, til de er gyldenbrune. Tag dem op og læg dem på køkkenrulle til afdrypning. (Hvis de ikke skal serveres med det samme, kan de opbevares i ovnen ved meget svag varme i ca. 3 timer)

Tips:

Hvis forårsrullerne ikke skal serveres straks, kan de forkoges, afkøles og opbevares i køleskabet i flere dage - de skal så lige inden servering steges sprøde i fritureolie.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (9 stemmer)

Opskriften er vist 60668 gange,
og udskrevet 731 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Vietnamesiske forårsruller

Dorte Larsen  -  2012-03-26 18:23:41
Opskriften var fin nok med den kunne justeres et par steder selv er jeg ret erfaren med forårsruller så jeg stiller hvist lidt for store krav men de kunne justeres en smule med hvad der var i rullerne. Og så skal i lige høre en historie om at Pia sadge at jeg så godt ud i min nye top med bukser er det ikke bare vildt hun er bare så sød og jeg har elsket hende lige siden