Vietnamesiske forårsruller
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Vietnam Indsendt : |
|
|
Bland alle ingredienserne til fyldet i en skål og stil den til side.
Blødgør rispapirarkene et ad gangen. Hvis man anvender firkantede, skal de skæres midt over, hvorimod runde skal bruges hele. Læg 2 spsk. fyld på den ene ende af rispapiret, fold det over, bøj begge sider ind over fyldet og rul rullen sammen. Luk den yderste kant med lidt sammenpisket æg og læg forårsrullen til side. Forsæt på denne måde, til du har brugt alt fyldet. Varm olien op i en wok eller en frituregryde til den er ca. 180 grader og dybsteg forårsrullerne i hold i ca. 5 - 7 minutter, til de er gyldenbrune. Tag dem op og læg dem på køkkenrulle til afdrypning. (Hvis de ikke skal serveres med det samme, kan de opbevares i ovnen ved meget svag varme i ca. 3 timer) Tips: Hvis forårsrullerne ikke skal serveres straks, kan de forkoges, afkøles og opbevares i køleskabet i flere dage - de skal så lige inden servering steges sprøde i fritureolie. |
|
Opskriften er vist 68670 gange,
og udskrevet 828 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Dorte Larsen - 2012-03-26 18:23:41 Opskriften var fin nok med den kunne justeres et par steder selv er jeg ret erfaren med forårsruller så jeg stiller hvist lidt for store krav men de kunne justeres en smule med hvad der var i rullerne. Og så skal i lige høre en historie om at Pia sadge at jeg så godt ud i min nye top med bukser er det ikke bare vildt hun er bare så sød og jeg har elsket hende lige siden |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne