Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Farseret kyllingefilet med krydderurtesauce og tagliatele

Farseret kyllingefilet med krydderurtesauce og tagliatele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Bilka

Indsendt :


Farseret kyllingefilet med krydderurtesauce og tagliatele, billede 4 Farseret kyllingefilet med krydderurtesauce og tagliatele, billede 1 Farseret kyllingefilet med krydderurtesauce og tagliatele, billede 2 Farseret kyllingefilet med krydderurtesauce og tagliatele, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 brystfileter uden skind og ben
1 stortæg
1/2 dl.piskefløde
1/4 tsk.friskrevet muskatnød
1/4 tsk.karry
1/2 tsk.groft salt
150 g.blancheret spinat
2 dl.hønsebouillon
1 dl.piskefløde
1 tsk.kørvel
1 tsk.hakket dild
1 tsk.hakket persille
25 g.koldt smør
 salt
 peber
250 g.frisk tagliatelle
1 bk.rucola
2 storebøftomater
 
Opskrift:
3 brystfileter deles i lange, tynde, flade skiver. Skiverne lægges så de lapper lidt over hinanden på et stykke mikrobølgeovnsfilm, til de danner en firkant. De resterende brystfileter skæres i mindre stykker og blendes til en fin fars sammen med æg, salt, muskatnød og karry. 1/2 dl fløde tilsættes til sidst.

Spinaten trykkes fri for væde og lægges ud over firkanten af kyllingefilet. Den fine fars "smøres" oven på spinaten. Firkanten rulles stramt sammen om fyldet, og rouladen sætes i ovnen v. 180 grader C. alm. ovn i ca. 35 minutter i filmen. Hviler ca. 10 min. Før udskæringen fjernes filmen.

Sauce
Hønsebouillon koges ned med 1 dl piskefløde til den er jævn. Lige inden servering kommes krydderurter i saucen. Saucen tages af blusset og smør piskes i. Saucen smages til med salt og peber.

Tilbehør
Pasta koges efter anvisningen. Rucola skylles og nippes. Bøftomater skæres i kvarte, kernerne tages ud. Tomaterne skæres i tynde strimler. Lige inden servering vendes tomater, rucola og pasta i 3 spsk. varm olie. Holdes lunt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (17 stemmer)

Opskriften er vist 30860 gange,
og udskrevet 465 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu