Farseret kyllingefilet med krydderurtesauce og tagliatele
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Kilde : Bilka Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
3 brystfileter deles i lange, tynde, flade skiver. Skiverne lægges så de lapper lidt over hinanden på et stykke mikrobølgeovnsfilm, til de danner en firkant. De resterende brystfileter skæres i mindre stykker og blendes til en fin fars sammen med æg, salt, muskatnød og karry. 1/2 dl fløde tilsættes til sidst.
Spinaten trykkes fri for væde og lægges ud over firkanten af kyllingefilet. Den fine fars "smøres" oven på spinaten. Firkanten rulles stramt sammen om fyldet, og rouladen sætes i ovnen v. 180 grader C. alm. ovn i ca. 35 minutter i filmen. Hviler ca. 10 min. Før udskæringen fjernes filmen. Sauce Hønsebouillon koges ned med 1 dl piskefløde til den er jævn. Lige inden servering kommes krydderurter i saucen. Saucen tages af blusset og smør piskes i. Saucen smages til med salt og peber. Tilbehør Pasta koges efter anvisningen. Rucola skylles og nippes. Bøftomater skæres i kvarte, kernerne tages ud. Tomaterne skæres i tynde strimler. Lige inden servering vendes tomater, rucola og pasta i 3 spsk. varm olie. Holdes lunt. |
|
Opskriften er vist 31886 gange,
og udskrevet 494 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne