Hønsekødssalat

Hønsekødssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Sandwichsalat / Pålægssalat

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.hønse-eller kyllingekød uden skind og ben
100 g.rå champignon
100 g.kogte aspargessnitter
 
 dressing:
2 spsk.mayonnaise
2 dl.cremefraish
0.5 tsk.salt
½-1 tsk.sød fransk sennep
0.5 tsk.citronsaft
 
Opskrift:
Skær det kogte kød i små stykker. Rens champignon og skær dem i skiver. Hæld aspargessnitter i en sigte og lad væden løbe af.

Rør mayonæsen op med crème fraichen og smag dressingen til med citron og krydderrier.

Anret kød, champignon og aspargessnitter og hæld dressingen over. Server salaten til frokost, natmad el. portionsanretninger på salatblade som forret.





karakterer:
Opskriften er vist 37812 gange,
og udskrevet 820 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-04-08 13:37:02
Kan det fryses ned