Katrineblommekage

Katrineblommekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.svesker uden sten
100 g.smuttede mandler
3 æg
150-175 g.sukker
3 tsk.vanillesukker
5 dl.kaffefløde eller halvt mælk og fløde
 
Opskrift:
De stenfri svesker lægges sammen med de smuttede hele mandler i et ildfast fad. Hele æg piskes med sukker, vaniljesukker og fløde, før massen hældes over sveskerne. Katrineblommekagen bages midt i ovnen ved 225 grader i 40 minutter, så den er gyldenbrun og stivnet.

Serveres lun eller kold med flødeskum eller vaniljeis. En herlig nem og hurtig dessert.





karakterer:
Opskriften er vist 25084 gange,
og udskrevet 468 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-03-19 12:53:45
bages bedst ved 175 grader, og i én time - ellers bliver den hurtigt for mørk på toppen