Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Filodej

Beskrivelse:

Filodej er en papirtynd dej af mel og vand. Dejen sælges frosset i større eller mindre dejstykker/plader, der ligger foldet sammen. Dejen skal tøes op i køleskab fx fra dag til dag før den skal anvendes.

Når dejpladerne er foldet ud, skal de dækkes med et fugtigt klæde - ellers bliver de tørre og stive og går i stykker. Pladerne skal holdes dækkede af det fugtige klæde mens man arbejder med dem - dvs. man tager en plade frem ad gangen. Filodej er neutralt i smagen og kan erfor anvendes til såvel fiskeretter som desserter.

Filodej kan ikke umiddelbart erstattes af butterdej der består af mel og fedtstof.

                                                                                                             





Ordet er vist 590 gange
og udskrevet 3 gange
Fra:Kommentar
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til dette ord endnu