|
Debat forum
Vaniljesukker vs. vaniljestang Fra : Anonym
| Dato : 2016-09-01 Vist : 22742 gange
| Hej
Jeg vil gerne vide om jeg kan bruge vaniljesukker som en erstatning for en vaniljestang ?
Hvis man kan det, hvor meget vaniljesukker skal jeg så tilsætte ?
Kommentar Fra : Mie-Sofie
| Dato: 2016-09-01
| Jeg plejer at bruge 20g vanillesukker pr. vanillestang - husk fratrække de 20g fra den mængde sukker du ellers skal bruge, ellers bliver det ALT for sødt !
Kommentar Fra : arctic.gastro
| Dato: 2016-12-02
| Du skriver ikke hvilken ret du skal bruge vanila til, men du kan ikke koge vanila sukker, for det er IKKE lavet på ren vanila, det er lavet på et kunst produkt der hedder vanelin, og vanelin må aldrig koges.
Kommentar Fra : mig der skriver
| Dato: 2018-05-30
| tak for hjælpen
Kommentar Fra : Nanna
| Dato: 2018-10-12
| Nu skriver i at det ikke må koge. Jeg skal lave en hvid chokolade creme som skal varmes op til 80grader. Må det stadig ikke komme i? :-)
Kommentar Fra : Wicky
| Dato: 2018-11-26
| Nanna ved ikke hvor personen har fra at man ikke må koge vaniljesukker med har jeg gjort flere gange og så burde man jo heller ikke bruge vaniljesukker i kage der kommer ind i en varm ovn
Kommentar Fra : Pernille
| Dato: 2019-02-03
| Vis jeg har 100g sukker og jeg skal bruge vanilijesukker hvor meget skal jeg så bruge
Her kan du indlægge en kommentar til dette emne.
Tilbage til kategori "Diverse"Debat forum hovedmenu
|