Debat forum
Forslag søges.
Til 4 pers: 500 gr kylling inderfilet, brunes og steges på panden med hakkede løg og hvidløg, krydders med salt og peber. Overhældes med fløde, efter smag og uden det bliver for "sovset" ;) lad simre lidt. Kog 500 gr frisk pasta og bland det sammen med kyllingen. Det hele i et stort flot fad, pynt med rigelig frisk hakket persille, og masser af små sprødstegte bacon flager. Godt brød til og en go flaske rose, det er vikrlig lækkert.
Noget der altid er et sikkert hit er kalve fillet eller kalve culotte (kalv er nemmere end okse da der er større "sikkerheds margin" - den kan både være rød rosa og gemmemstægt og stadig ok!). Beregner du 250g kød per person = 5 kg til 20 så er du på den sikre side. Hertil feks. grønne bønner, hvide kartofler og champignon sauce. Men giv lidt flere hints! så er det nemmere at komme med gode ideer!!
1 høne (kylling) koges, pilles i små stk,kom den i: 350 gr. mayanise, 3 1/2 dl. creme fraiche 1 ds. ananas i tern 1 ds. bønnespire 1 pk. ærter el. aspagers carry, salt og peber (tag som Du synes) pyntes med 1 citron, tomat og lidt grønt, flytes el. ristes frandsbrød serveres til.
Det er fødselsdag. Og skal være en hovedret som ikke er alt for "tung". havde tænkt flødekartofler med det blir det nok ikke.
Men hvis man laver kalvehaler der er laver rigtig dvs.kogt møre ca.4-5 timer,med mos porre gullerødder og surt og lækker opbagt sovs beregn 4-5 per.pr.liter er kuvertprisen ca. 35 kr.og der er en både dame og herre ret.
Mangler lidt idéer☺ Her kan du indlægge en kommentar til dette emne. Tilbage til kategori "Diverse"Debat forum hovedmenu |