Debat forum



Nem hovedret til 20 personer søges!


Fra   :  Susanne

Dato : 2011-12-16
Vist   :  19230 gange
Skal holde festlighed og skal lave mad til 20 mennesker, derfor må det meget gerne være nemt, men selvfølgelig stadig godt.
Forslag søges.


Kommentar
Fra   :  Teresa

Dato:
2011-12-16
Jeg synes pastasalat med alt muligt godt i er SÅ lækkert og NEMT!! Og så groft flütes til.


Kommentar
Fra   :  Lisa

Dato:
2011-12-16
Hvis man er til pasta, og det ikke skal være for fint ;)
Til 4 pers:
500 gr kylling inderfilet, brunes og steges på panden med hakkede løg og hvidløg, krydders med salt og peber. Overhældes med fløde, efter smag og uden det bliver for "sovset" ;) lad simre lidt.

Kog 500 gr frisk pasta og bland det sammen med kyllingen.

Det hele i et stort flot fad, pynt med rigelig frisk hakket persille, og masser af små sprødstegte bacon flager.

Godt brød til og en go flaske rose, det er vikrlig lækkert.


Kommentar
Fra   :  Satankarl

Dato:
2011-12-17
Det er nemt nok at lave god mad til 20! Men det ville hjælpe lidt at vide til hvilken anledning og hvilken stil samt hvilke faciliteter!
Noget der altid er et sikkert hit er kalve fillet eller kalve culotte (kalv er nemmere end okse da der er større "sikkerheds margin" - den kan både være rød rosa og gemmemstægt og stadig ok!). Beregner du 250g kød per person = 5 kg til 20 så er du på den sikre side. Hertil feks. grønne bønner, hvide kartofler og champignon sauce.
Men giv lidt flere hints! så er det nemmere at komme med gode ideer!!


Kommentar
Fra   :  whiskyman

Dato:
2011-12-17
Spare ribs, det er nemt og godt + festlig og det man ikke spiser den dag, det spiser man dagen efter, uden tvivel. held og lykke



Kommentar
Fra   :  Anna Lise Jørgensen

Dato:
2011-12-27
Hva´med denne som start.
1 høne (kylling) koges, pilles i små stk,kom den i: 350 gr. mayanise, 3 1/2 dl. creme fraiche 1 ds. ananas i tern 1 ds. bønnespire 1 pk. ærter el. aspagers carry, salt og peber (tag som Du synes) pyntes med 1 citron, tomat og lidt grønt, flytes el. ristes frandsbrød serveres til.


Kommentar
Fra   :  Susanne

Dato:
2011-12-28
tak for de gode ideer.
Det er fødselsdag. Og skal være en hovedret som ikke er alt for "tung". havde tænkt flødekartofler med det blir det nok ikke.


Kommentar
Fra   :  GMJ

Dato:
2011-12-29
Det fint at skrive 20 personer, men der er utrolig mange retter, derfor vil det være mer præcist, hvis du skrev en pris på, som du nogenlunde kunne stå inden for. Det ville cutte en masse retter af, der er over denne pris. Kalve culotte/filet som en skriver, er et meget dyrt stykke kød.


Kommentar
Fra   :  Lene olsen

Dato:
2012-03-03
Du skriver ikke alder på gæster,ej heller ikke evt.pris.
Men hvis man laver kalvehaler der er laver rigtig dvs.kogt møre ca.4-5 timer,med mos porre gullerødder og surt og lækker opbagt sovs beregn 4-5 per.pr.liter er kuvertprisen ca. 35 kr.og der er en både dame og herre ret.



Kommentar
Fra   :  Lene

Dato:
2016-01-21
Jeg skal hilse 40 års fødselsdag for familien, hvor der både er ældre mennesker og børn.. Er ikke vant til at lave mad til 16 personer..
Mangler lidt idéer☺




Her kan du indlægge en kommentar til dette emne.

Dit navn Navn

Din kommentar





Tilbage til kategori "Diverse"Debat forum hovedmenu