Debat forum



Vaniljekorn


Fra   :  Gitte

Dato : 2017-03-25
Vist   :  787 gange
Jeg har læst i en opskrift at der står vaniljekorn. Går ud fra at det er vanilje fra en stang, men når der ikke står hvor meget jeg skal bruge, er der så en "regel" om hvor meget man skal bruge?


Kommentar
Fra   :  arctic.gastro

Dato:
2017-04-01
Det er godt at du har skrevet vaniljestang, for vanelin pulver er fup og fidus, og lavet af kunstige produkter. Pulver må aldrig koges, fordi det giver en frygtelig bismag. Vaniljekorn afhænger af opskriften, der er forskel på at koge 1 L creme og 10 L creme, så du får en bedre smag hvis du bruger den rigtige mængde. Du kan læse om kage creme her på Alletiders Kogebog.


Kommentar
Fra   :  Jim

Dato:
2017-12-17
Du kan købe "vanilla paste" som er kornene skrabet ud af stænglerne. Men det er nok billigere at købe et par stænger og selv skrabe dem ud. Når vi laver ting med vanilie bruger vi en stang pr. liter (fx til Risalamande eller en portion vaniliekranse)




Her kan du indlægge en kommentar til dette emne.

Dit navn Navn

Din kommentar





Tilbage til kategori "Diverse"Debat forum hovedmenu