|
Debat forum
frosne bær Fra : Tine Poulsen
| Dato : 2017-01-14 Vist : 854 gange
| Bør man koge de bær købt på frost inden de bruges? og kan man så stadig lave smooties af dem.?
Kommentar Fra : arctic.gastro
| Dato: 2017-01-15
| Det korte svar er ja du kan godt bruge frosne bær som de er til smooties, for evt. jordbakterier burde jo være neutraliseret, og dog, de fleste bær har sikkert fået en kort blancering inden de blev frossen.
Derud over er der så de ''falske bær, såsom som de farvede pyntekirsebær, de er udelukkende lavet af gelantine, tang, kunstige smagsstoffer og farve.
Kommentar Fra : arctic.gastro
| Dato: 2017-01-15
| PS, det gælder IKKE for hindbær, utallige er blevet syge af importerede hindbær, fordi bærene var blevet skyllet i kloakvand.
Kommentar Fra : Rasmus
| Dato: 2017-01-20
| Oftest står det på posen, om de bør varmebehandles.
Men oftest skal de varmebehandles.
Fryser du selv bær, så kan du godt bruge dem fra frost, hvis du stoler på egen hygiejne.
Kommentar Fra : arctic.gastro
| Dato: 2017-01-24
| Forkert, frysning fjerner ikke bakterier, hvis bærene er skyllet i beskidt vand, såsom kloak vand med kolera bakterier, så er bakterierne - giften - stadig på bærene, også efter frysning eller kogning.
I de fleste lande i Europa bruges gammastråling på frugt og bær, det er ulovligt i Danmark, i Danmark må man kun bruge gamma til tørrede kryderier.
Her kan du indlægge en kommentar til dette emne.
Tilbage til kategori "Diverse"Debat forum hovedmenu
|