Debat forum



Modning a kød


Fra   :  Preben

Dato : 2016-11-09
Vist   :  1110 gange
Hvor længe modner man kød/saltning med vacuum pakning


Kommentar
Fra   :  arctic.gastro

Dato:
2016-11-18
man kan IKKE modne kød i vacum, det er noget fidus industrien har opfundet, kød under vacum har ingen forbindelse med vand monokylerne, og det er fugten der gør at fødevarer - kød rådner - fermeterer - oksekød kan kun modne, hvis det hænger frit i et kølerum, svinekød og fjerkræ rådner omgående. man kan modne kød med kivifrugt, men man skal huske på, at de billige udskæringer, også er det dårligste kød, og hvis man sparer på prisen, så skal man bruge længere tid på kogningen - stegningen.


Kommentar
Fra   :  arctic.gastro

Dato:
2016-11-20
Modning af oksekød, lam, og vildt koster penge, forstået på den måde, at hvis en slagter køber en slagtet bjerg ged på ca. 70 Kg, så betaler slagteren for 70 Kg. kød, men hvis han skal modne kødet i hans kølerum, så mister kødet ca. 20 % på grund af tab af 'vandindhold' men slagteren skal stadig have betalling for de 70 Kg. ham har købt, så derfor må hans salgspris være 70 Kg. samt Moms og fortjeneste. Vacum svindlerne taber jo ikke 20 % for når kødet er suget ind i plastik, så er der jo intet svind, og kunderne tror, at de køber mørnet kød, hvilket er snyd.


Kommentar
Fra   :  arctic.gastro

Dato:
2016-12-13
jeg glemte at skrive, at der naturligvis er forskel på svinekød, fjerkræ, isbjørn, hunde, og de svin med pinde, altså pindsvin, for køer, kalve, tyre spiser kun græs roer,og hø hvis de altså selv bestemmer, men bønderne snyder, og blander foderet op med benmel og GMO majs, noget som kreaturerne er tvunget til at æde, fordi de ikke har andre muligheder. grise, fjerkræ, æder orme, snegle og andre lækkerier, hvis altså de får lov til det, og hunde, isbjørne æder ådsler, og mange andre lækkerier, i Grønland er det normalt, at slædehundene æder alt, når mutter inuit tømmer natpotten ud af vinduet.


Kommentar
Fra   :  Per Asmussen

Dato:
2018-09-09
Du kan til gengæld modne kød i specielle dry aging poser, som er vakuumposer lavet til tørmodning. Væsken i kødet kan fordampe fra poserne samtidig med at der ikke kommer ilt ind til kødet. Meatlovers Delight (www.meatlover.dk) har forhandlingen af disse poser.




Her kan du indlægge en kommentar til dette emne.

Dit navn Navn

Din kommentar





Tilbage til kategori "Diverse"Debat forum hovedmenu