EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links









Stegetider for trykkoger

Tid angivet i min

Supper

Bønnesuppe (iblødsat)
15-10
Grønsagssuppe
4-8
Gullaschsuppe
15-20
Havresuppe
3-4
Kartoffelsuppe
5-6
Kraftsky
25-30
Løgsuppe
2-3
Minestrone
6-8
Oksekødssuppe (Afh. af vægt)
35-40
Pot-au-feu
20-25
Suppe på ben
20-25
Suppehøne (Afh. af alder og vægt)
20-25
Tomatsuppe med ris
8-10
Ærtesuppe
20-25

Tilbage

Gryderetter

Grønsagsgryde
6-7
Gullasch
15-20
Irish-stew
15
Pichelstiner
15
Pikant risgryde
8-10

Tilbage

Kød

Flæskesteg
25-30
Flæskesteg i karry
10-15
Hamburgerryg
8-10
Hjerter
30-35
Høne (afh. af størresle og vægt)
20-25
Kalkun
25-35
Kalvefrikasse
10
Kalvekød i firkanter
6
Kalveragout med ris
10-12
Kalveskank
20-30
Kalvesteg
15-20
Lammekød med bønner
15
Okseruller
15-25
Oksesteg
35-45
Roastbeef
20-25
Skinke, kogt
30-35
Tunge, kalv, svin
20-25

Tilbage

Fisk. vildt

Bouillebaisse
16
Dampet fisk med kartofler
6-8
Dyrekølle, stegt
25-30
Fisk i hvidvinssauce
6-8
Vildtragout
15-25

Tilbage

Grønsager

Asparges
7-8
Blomkål
4-6
Blomkål, hel
6-8
Grønne bønner
5-7
Grønne ærter
3-4
Gullerødder
5-7
Gullerødder i skiver
6
Kartofler med skræl
10-15
Kartofler uden skræl
6-8
Rosenkål, frisk
4-6
Rødbeder
15-25
Rødkål, hvidkål
8-10
Selleri
15-20
Svampe
6-8
Tomater, fyldte
2-3
ÅPeberfrugter, fyldte
6-8

Tilbage

Diæt- og skånekost

Bouillon, vegetarisk
8
Diætgryde til småbørn
6
Kartoffelmos u salt
7
Kraftig suppe
10

Tilbage

Kompot af frisk og tørret frugt

Abrikoser, ferskner
3
Kirsebær, svesker
2-3
Pærer
3-6
Tørrede blommer (Iblødsat)
6-8
Tørret frugt, bl. (Iblødsat)
4-5
Æblemos
3
Æbler
1-3

Tilbage

Henkogning

Abrikoser
8
Blommer
8-10
Jordbær
8
Kirsebær, mirabeller
8-10
Marmelade af frugtmasse
3-4
Solbær, blåbær
6-8
Stikkelsbær
8-10
Tomater
12-15
Æbler, pærer
12

Tilbage

Saftkogning

Det sidste tal er sukker pr 500 g. frugt
Blommer
10-15
20
Brombær
10-20
20
Hindbær
5-10
20
Hyldebær
10-15
20
Jordbær
5-10
15
Kirsebær, sure
10-15
30
Rabarber
10-15
60
Ribs
10-15
30

Tilbage