Gulerodskage med ostecreme Opskrift fra Alletiders Kogebogs ugemadplan EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Gulerodskage med ostecreme

Antal:
Pers.

Opskrifterne her er en del af Alletiders Kogebogs ugemadplan.
Se ugemadplanerne her


Du kan også få tilsendt ugemadplanen til din mailadresse.
Tilmeld dig her



Gulerodskage med ostecreme 4 Gulerodskage med ostecreme 1 Gulerodskage med ostecreme 2 Gulerodskage med ostecreme 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
275 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Natron * 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Kanel, stødt * 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
375 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
    1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
  Ostecreme: 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
120 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
180 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram


Forklaring:

Farin og olie røres sammen, æggene piskes i et af gangen, derefter blandes tør ingredienserne og hældes / røres sammen med reven gulerod.

Hældes i bradepande 23x33 cm. og bages ved 185 grader i 45 minutter.

Ostecreme:
Flødeost, smør, flormelis og vanillesukker røres sammen .

Ostecremen fordeles oven på kagen når denne er kølet af.



Energi:
KJ total 26615 (6337 kcal)
KJ pr. Pers. 2217 (528 kcal)
Vægt ialt 1937 gram
Vægt pr. Pers. 161 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1373 KJ (327 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 18.4 gram
Kulhydrat 36.9 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.4 (59 stemmer)

Opskriften er vist 89300 gange,
og udskrevet 7143 gange.

Rikke  -  2008-02-21 08:28:42
Denne kage er bare super-god, den holder sig frisk længe. Ostecremem smager ikke af ost, så ostehadere: fortvivl ikke

Merete  -  2008-02-21 10:20:10
Kan den fryses?

katja  -  2008-02-21 14:19:26
kan man bage den i et ovnfast fad?

Lotte M. Carlsen  -  2008-02-21 14:33:47
de 185 grader er det varmluftsovn

Per  -  2008-02-21 23:12:37
Jeg bagte den ved 185 grader i almindelig ovn.

else  -  2008-02-22 13:49:57
ja den kan fryses... men tror jeg vil undlade at komme ostecremen på før den er tøet op.

Hende der SÅ gerne vil lave ostecreme!!?  -  2008-02-25 22:24:48
Flødeost naturel????? Der er bare ikke noget der hedder det i køledisken i div. supermarkeder så hvad skal jeg købe???????

Johnny  -  2008-02-26 08:33:57
Til hende med flødeosten. Jo det er bare flødeost uden "smag" dvs uden Pikant/urter/paprika/osv ( en smags neutral ost ) :-)

Johnny  -  2008-02-26 08:36:19
Rigtig god kage forresten.

Alis  -  2008-06-19 14:48:03
Super lækker kage, jeg opbevarer den i køleskab, den bliver ikke tør.

Rita   -  2008-08-18 17:48:11
Synes det er en superlækkerkage men ...cremen var meget flydende ? hvad gjorde jeg forkert ?

Helene  -  2009-04-09 09:39:34
Til Rita, Hvis du har valgt en light flødeost kan det være derfor. Det har jeg fundet ud af når jeg laver cheesecake at hvis det er light ost jeg har brugt bliver kagen ikke helt så stiv.

Ruth J  -  2009-04-11 19:18:05
Den er bare super,jeg bruger altid annassmøreost det skulle I prøve. Børn er også helt ville med den Guf

  -  2009-04-13 14:09:56
den er bare fuldstændig fantastisk uhm :)bagte den til påskefrokost folk var vilde med den herligt :) :)

  -  2011-05-14 07:28:15
Hvis man bager kagen dagen før man skal bruge den, er den mere saftig og blød.

Spang  -  2011-06-10 20:44:10
OMG!!!! Den er jo super lækker:) Kan spise den dag og nat...

Bettina  -  2011-08-19 10:27:20
FANTASTISK kage !!!! og holder sig frisk og lækker i dagesvis, og som Rikke siger så kan osten overhovedet ikke smages i cremen... Vi bager den igen og igen og bliver aldrig træt af den, og nem at bage.

Emma  -  2011-10-16 12:23:00
Vil prøve at bage den til min mor,s fødselsdag imorgen. Håber det lykkeds!

fru Jensen  -  2012-01-21 00:28:31
Her i familien siger alle "mumsfilibaba" - det er den allerhøjeste anerkendelse af, at noget smager godt ;-)

Maria  -  2012-04-28 11:26:08
Den kan nemt fryses (uden frosting) Og man kan bage den i hvad man vil - ovnfaste fade, bradepander, muffinsforme. Har lige lavet dem som cupcakes og det er lækkert!

Malene  -  2012-10-31 10:18:46
Kan man bruge kvark i stedet for neutral-flødeost? har nemlig noget kvark jeg skal have brugt ;o)

yasmin  -  2013-09-16 16:34:25
god kage

  -  2013-09-27 15:09:20
Kan man bruge sukker istedet for brun farin? Eller gør brun farin noget andet ved kagen, som sukkeren ike gør? Eller? :-)

  -  2014-03-18 19:22:53
Bag den kun i 30-35 minutter, så er den intet mindre end perfekt

Michelle  -  2014-09-03 21:15:24
Det er simpelthen den bedste gulerodskage jeg nogensinde har smagt! Den kan klart anbefales. Den holder sig lækker og svampet i lang tid.