Karrykål med hakket kød Opskrift fra Alletiders Kogebogs ugemadplan EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Karrykål med hakket kød

Antal:
Pers.

Opskrifterne her er en del af Alletiders Kogebogs ugemadplan.
Se ugemadplanerne her


Du kan også få tilsendt ugemadplanen til din mailadresse.
Tilmeld dig her



Karrykål med hakket kød 4 Karrykål med hakket kød 1 Karrykål med hakket kød 2 Karrykål med hakket kød 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
500 gram Svinekød, hakket ca. 6% fedt
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 tsk. Karry, stærk *
1 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram


Forklaring:

Snit kålen fint. Pil løget og hak det.

Svits kødet i smør og karry og tilsæt løg og kål. Tilsæt vand, salt og peber. Dæmp varmen og læg låg på og lad det smire i ca. 20 minutter.

Smag til og server.



Energi:
KJ total 5661 (1347 kcal)
KJ pr. Pers. 1415 (336 kcal)
Vægt ialt 2272 gram
Vægt pr. Pers. 568 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 249 KJ (59 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 5.2 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9 (20 stemmer)

Opskriften er vist 14254 gange,
og udskrevet 4673 gange.

henriette  -  2007-05-19 16:21:26
vi kunne rigtig godt lide det havde kommet 5 snittede gullerøder i mums

June  -  2008-02-14 09:09:33
Jeg plejer at lave en lignende ret med ca ½-1 dl fløde og 1-2 skrællede æbler i små tern, der lige varmes med de sidste minutte i - det giver lige et ekstra pift. Snit kålene fint hvis der er mindre børn i familien. Man kan også bruge hakket kylling/kalkun. Endelig bliver retten ekstra lækker af at blive serveret med gode ris (fx basmati), mango chutney, rosiner, peanuts, kokusmel og lign. God appetit :o)

Lars  -  2009-01-10 10:36:07
Det da meget fint, med alle de rettelser til denne ret, men jeg syntes godt nok det bliver til en helt ny ret, send dog for pokker dine egne opskrifter ind....den lyder jo go' ;-)