Ugemadplan Uge 19 - 2017

Mandag:
Kalkun med pasta

Tirsdag:
Grønne krebinetter med stuvet blomkål

Onsdag:
Timianpandekage med spidskål og oksekød

Torsdag:
Kylling med ris i ananassauce

Fredag:
Svinemørbrad på sommergratin

Lørdag:
Kalv i asparges

Søndag:
Baconæggekage



Fisk:
Hornfisk med rabarberkompot

Fisk:
Bagt helleflynder med paprika- og citronsmør



Salat:
Lun kikærtesalat med skvalderkål og æbler



Forret:
Bagt hornfisk med grov sennepscreme



Vegetar:
Aspargesret med broccoli og squash ( Fedtfattig )



Dessert:
Rabarber trifli



Bradepandekage:
Bradepandekage med rabarbermarengs



Tema:
Barbeque marineret svinemørbrad




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.