Grønne krebinetter med stuvet blomkål (Mandag)

Antal personer: 4

Alletiders Kogebog Mere end 28.000 opskrifter


                                                                                                             

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
Krebinetter  
500 g. hakket svinekød  
1 bdt. dild  
1 bdt. persille  
1 bdt. purløg  
salt  
peber  
 
Panering:  
1 æg  
rasp  
 
Stegning:  
25 g. smør  
 
Stuvet blomkål:  
800 g. blomkål  
25 g. smør  
2 spsk. hvedemel  
2.5 dl. kogevand fra blomkålen  
2.5 dl. piskefløde  
evt. muskat  
salt  
peber  
 
Tilbehør:  
1000 g. nye kartofler  
 
          Hak krydderurterne fint og bland dem i farsen sammen med salt og peber, gem lidt krydderurter til pynt.

Form farsen til 4 krebinetter som først vendes i sammenpisket æg og dernæst i rasp.

Steges på pande i smør eller margarine.

Del blomkålen i buketter og kog dem knap møre i saltet vand.

Smelt smør eller margarine rør melet i og spæd med vand og fløde og smag til med salt og peber. Lad det simre 5 minutter og tilsæt så blomkålsbuketterne.

Server krebinetter og blomkål med nye kartofler og et drys krydderurter.


Kommentar:
mona  -  2008-07-10 21:51:31
det lyder rigtig dejligt, men lad endelig vær med at komme salt i farsen, det bliver rigtigt tørt og kedeligt og brug også kalv+svin, så blir´ det rigtig godt.

  -  2008-07-10 21:53:26
ps. glemte at sige, bland krydderier i raspen, mums.

Marineret kyllingefilet (Tirsdag)

Antal personer: 4

Alletiders Kogebog Mere end 28.000 opskrifter


                                                                                                             

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 kyllingefiletter  
olivenolie  
 
Marinade:  
1.5 dl. yoghurt naturel  
0.5 spsk. stødt koriander  
0.5 spsk. stødt spidskommen  
1 tsk. garam masala  
2 fed hvidløg  
1 tsk. ingefær frisk  
1 rød chili  
salt  
peber  
 
Kartoffelsalat:  
1000 g. kogte kartofler  
200 g. bladselleri  
1 rødløg  
 
Dressing:  
2 dl. kvark  
0.5 dl. yoghurt naturel  
2 spsk. Dijonsennep  
salt  
peber  
 
Spinatsalat:  
300 g. frisk spinat  
2 spsk. olivenolie  
50 g. pinjekerner  
1 lime saften heraf  
 
          Pisk yoghurt med krydderier, chili, ingefær og presset hvidløg. Læg kyllingebrysterne i en plastic-frysepose sammen med marinaden, luk posen og lad det marinere i køleskabet i 1/2 time.

Varm olien på en pande og steg kødet på begge sider, 10-12 minutter i alt.

Kartoffelsalat:
Kog kartoflerne, pil dem og lad dem afkøle. Snit bladselleri og rødløg fint, og skær kartoflerne i skiver. Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend den forsigtigt med kartofler, bladselleri og løg.

Spinatsalat:
Skyl spinaten godt, så den er fri for jord, og lad den afdryppe. Pres spinatbladene sammen i en klump og skær dem i strimler. Varm olien på en pande og vend spinatbladene på panden sammen med pinjekerner i ca. 2 min. Pas på, den ikke får for meget og bliver for blød. Pres limesaft over ved servering. Server salaten varm sammen med stegt kylling og kartoffelsalat.


Kommentar:
Tove  -  2009-02-19 09:13:29
Vil I godt fortælle min hvad "Garam Masala" er, og hvor det købes ?

perhansen  -  2009-02-20 13:58:55
garam masala er et blandingskrydderi lige som karry "santa maria" har det i sit INDIA sortiment og det fås i de fleste supermarkeder

Baconbøffer på stegte kartofler 1 (Onsdag)

Antal personer: 4

Alletiders Kogebog Mere end 28.000 opskrifter


                                                                                                             

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g. hakket oksekød  
6 spsk. rasp  
1 dl. vand  
2 dl. kaffefløde  
salt  
peber  
2 spsk. kartoffelmel  
2 æg  
lidt timian  
1 stort løg  
1 lille glas champignon 170 g. drænet vægt  
smør  
10 skiver bacon  
 
1200 g. rå kartofler  
salt  
peber  
2 dl. kaffefløde  
 
Pynt:  
3 tomater i skiver  
persille  
 
          Raspen overhældes med vand og kaffefløde og skal trække i 10 minutter.

Imens svitses det hakkede løg og ituskårne champignoner i lidt smør. Afsvales.

Blandes med rasp, kød, kartoffelmel, æg, salt, timian og evt. peber til en ensartet fars, der stilles koldt i en times tid.

Kartoflerne skrælles, skæres i ret tynde skiver og lægges med lidt salt i et ildfast fad. Overhældes med fløden. Steges på en rist på nederste rille i ovnen ved 200 grader C i 20 minutter.

Kødet formes til 10 ovale bøffer. Omkring hver rulles en skive bacon. Bøfferne lægges på de halvbagte kartofler. Sættes atter i ovnen, denne gang på mellemste rille og ved 225 grader C i ca.20-25 minutter, til kartoflerne er møre.

Pynt med en skive tomat og en dusk persille.


Kommentar:
Lotte  -  2007-11-01 17:43:44
Det smager dejlig, men portionen er alt for stor. Med en god fyldig salat eller evt. nogle bagte rodfrugter ved siden af, er der nok til 8 personer. Der kan med fordel anvendes friske champignon.

Lotte  -  2007-11-01 17:45:45
Det smager dejlig, men portionen er alt for stor. Med en god fyldig salat eller evt. nogle bagte rodfrugter ved siden af, er der nok til 8 personer. Der kan med fordel anvendes friske champignon.

woodman  -  2007-11-02 01:42:11
MUMS. men jeg har et lille problem : hvordan kan jeg holde bacon'en på plads, den krøllede lystigt i fadet væk fra de ganske glimmrende bøffer

Per  -  2007-11-03 21:16:53
Woodman, du kan bruge en tandstik eller kødspid.

Birgith  -  2008-02-22 15:34:45
Rigtig god ret,også jeg fandt at ½ opskrift passer bedre til 4 pers.

Per  -  2008-04-20 15:56:43
Er du ikke så meget for tomater så kan de undlades her.

Ruth  -  2008-07-10 01:24:52
En lækker ret, men jeg synes der løber for meget kødsaft ned i kartoflerne. Næste gang vil jeg prøve at brune bøfferne på en pande inden de lægges ovenpå kartoflerne. Smager også godt med presset hvidløg i farsen og en skive ost ovenpå bøfferne 5 min før det er færdigt

Michael  -  2008-07-15 19:22:11
Super ret. Den smagte vildt godt. Men vi spiste 2 voksne og 1 barn, og vi har også til imorgen, selv om jeg " Kom til at tage 2 gange " hehe. " Ps jeg brunede lige bøfferne først. De bliver ikke tøre selv om man giver dem tiden som er beskrevet plus bruning.

  -  2008-07-15 19:23:35
Og imorgen prøver vi de " Grønne Krebinetter " ! ! !

Cellina  -  2008-07-16 08:31:31
En lækker ret og så er den også rigtig god til børn:-) Desværre er det ikke så lækkert at der løber kødsaft ned i kartoflerne, det synes jeg ødelægger både udseende og smagen ved kartoflerne. Jeg lavede græsk salat til og det smagte glimrende til;-) En ret jeg helt sikkert vil lave igen... dog i to fade.

lise  -  2008-10-16 14:00:11
det må da godt nok være nogle små bøffer, 10stk ud af 800gram.

Mexicansk kyllingelasagne (Torsdag)

Antal personer: 4

Alletiders Kogebog Mere end 28.000 opskrifter


                                                                                                             

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g. kyllingefilet uden skind og ben  
2 spsk. vindruekerneolie  
1 rød peberfrugt  
200 g. løg  
0.5 pose Fajita Spice Mix  
0.5 glas Sweet red chili salsa  
1 dl. vand  
2 spsk. hvedemel  
2.5 dl. sødmælk  
salt  
peber  
5 Soft Tortilla big size  
200 g. revet ost  
 
          Hak rød peber og løg fint og svits det i madolie i en stor gryde. Tilsæt kyllingestrimlerne og svits videre i ca. 5 minutter.

Tilsæt krydderipulveret og rør rundt. Drys med 2 spsk. mel og vend rundt. Tilsæt glasset med salsasovs og 1 dl. vand og kog op. Spæd med mælk indtil du har en konsistens som en god stuvning. Lad blandingen koge for lavt blus i ca. 10 minutter og smag til med salt og peber.

Tag et stort fad og smør det ind i madolie. Nu skal lasagnen bygges op af tortilla, kyllingestuvning, ost og så forfra igen. Start og slut med tortilla.

Sæt lasagnen i ovnen ved 200 grader C i 20 minutter.

Serveres med nachos og grøn salat.


Kommentar:
Merete  -  2007-09-13 12:08:46
det kunne være fedt hvis man kunne skrive alle opskrifter til ugen ud på en gang, istedet for at man skal klikke sig ind på den enkelte

novicen  -  2007-09-16 08:44:05
hvad betyder forkortelsen "ps". Betyder det som jeg gætter: "pose"?

Per  -  2007-09-17 20:11:20
Ja det er en pose, både fajitakrydderi og salsasovs, er produkter fra Santa Maria.

silje  -  2007-11-02 10:39:50
salsasauce kan erstattes med flåede, hakkede tomater hvis famili (børn) ikke er ti stærk mad

Lene  -  2008-02-14 09:52:54
En smule stærk for mindre børn, men med noget creme fraiche eller græsk yighurt til så går det, og det giver lidt ekstra.

Anita  -  2008-07-11 21:21:36
Top scorer - meget lækker, skal helt sikkert laves igen.

Josephine  -  2008-12-29 17:31:19
Lyder lækkert! Men ja lyder også lidt stærkt for børn!

Marianne  -  2009-06-15 20:00:51
I stedet for at putte Fajita og Salsa i, så tilføjede jeg lidt hakket tomat samt noget sød chili sauce. En ret som jeg blev ret overrasket over. Rigtig dejlig.

Mandersson  -  2009-09-06 16:34:51
Det kunne også være cool, hvis man kunne generere ind indkøbsliste opdelt i varegrupper.

  -  2010-05-14 12:08:14
Denne ret er helt sikkert den bedste jeg har smagt i lang tid SUPER LÆKKER:-)

Sandra  -  2010-09-02 21:18:56
Syntes at tortillaerne bliver slimede og bryder mig ikke om konsistensen. Men sovsen er lækker så næste gang tror jeg at jeg bruger almindelige lasagneplader i stedet.

  -  2010-09-21 15:14:14
undgå slimede tortillas, ved at lave sovsen i god tid, lad den køle ned og lægge den sammen kold, lige inden den kommer i ovnen

Maria  -  2011-02-10 11:36:43
Rigtig god - man kunne dog med fordel benytte mindre kylling (450g er rigeligt) og 2 peberfrugter i stedet for kun en. Man kan ikke længere få red sweet chili salsa, men det kan sagtens erstattes med mild salsa. Men meget lækker, og skal klart laves igen!

  -  2011-10-04 14:45:06
Er helt vild med denne ret, den smager lækker og den er hurtig at lave, så den er ofte på menuen ved mig. Kommer dog gerne mange flere grøntsager i.

  -  2013-05-23 20:02:18
Hvilke grønsager kunne man evt putte mere i?

1  -  2014-10-20 18:05:33
-1'

-1'  -  2014-10-20 18:05:45
1

Kalvekød med spidskål (Fredag)

Antal personer: 4

Alletiders Kogebog Mere end 28.000 opskrifter


                                                                                                             

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g. løg skåret i ringe  
5 fed pillede hvidløg  
2 spsk. smør eller olie  
500 g. kalvesmåkød (ca. 3 x 3 cm)  
salt  
peber  
4 kviste timian  
1 1/2 dl. hvidvin eller æblemost  
6 dl. bouillon  
 
5-600 g. groftsnittet spidskål eller sommer- eller savojkål  
 
meljævning  
1 kg. friske ærter eller 250 g bælgede eller frosne  
1 bdt. dild  
 
1.2 kg. nye kartofler  
olie  
salt  
peber  
 
          Svits løgringe, de pillede hvidløgsfed og kødet i fedtstoffet i en gryde. Krydr med salt og peber, tilsæt timian. Tilsæt hvidvin eller æblemost og bouillon gradvis under omrøring . Lad retten småkoge under låg i 45-60 minutter.

Vask kartoflerne fri for jord, og bag dem i ovnen i et ildfast fad ved 200 grader C i 30-40 minutter, til de er møre.

Når kødet er mørt, vendes det groftsnittede spidskål i og lad det småsimre endnu 10 minutter.

Lige før serveringen jævnes retten med en meljævning eller smørbolle og der tilsættes ærter og plukket dild. Smag til med salt og peber.


Kommentar:
eg  -  2007-08-02 10:00:45
lyder som en meget spændende opskrift, skal prøve at lave den i aften, men ærterne kommer nok ikke i, da mine "folk" ikke vil have ærter i maden.

Per  -  2008-07-10 13:33:27
Det gør ikke så meget om det er kalv/okse eller grønsagsbouillon.

Foliemørbrad med grønsager (Lørdag)

Antal personer: 4

Alletiders Kogebog Mere end 28.000 opskrifter


                                                                                                             

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g. svinemørbrad afpudset  
1 spsk. timian frisk  
salt  
peber  
 
500 g. spidskål  
4 tomater  
250 g. champignon  
1 spsk. hvidvinseddike  
1 spsk. olie  
Salt  
peber  
 
0.5 bdt. purløg  
 
1000 g. kartofler  
 
          Rens mørbraden og brun den af, læg kødet på et stort stykke smurt alufolie. Drysses med salt, peber og timian. Alufolien pakkes om mørbraden og lukkes godt.

De yderste grove blade på spidskålen fjernes og kasseres, deles i kvarte og blancheres 2-3 minutter i spildkogende vand, tages op og drypper af og deles så i 2 og lægges i bunden af et smurt fad.

Tomaterne skæres i skiver, champignon halveres. tomater og champignon lægges lagvis over spidskålen. Dryppes med vineddike og olie og drysses med salt og peber.

Mørbradpakken lægges på pladen ved siden af grønsagerne og det hele steger ved 220 grader C ca. 20 minutter.

Grønsagerne drysses med purløg, den dannede væde i alupakken hældes over og mørbraden skæres i skiver.


Kommentar:
Birgith  -  2008-07-14 12:52:24
Kan varmt anbefales. Væden i foliepakken kan tilsættes 1/4 liter bouillion og jævnes, hvis der ønskes lidt sovs

Hennymormor  -  2009-07-29 12:32:21
Er der nogen der har en ide om, hvad man kan bruge istedet for Champinon/svampe, da jeg har fået svampeallergi.

LN  -  2009-07-30 10:47:32
Hej Hennymormor. I stedet for svampe kan du bruge courgetter, gulerødder (i helt tynde skiver - de får lidt "bid", men det kan jeg godt lide), pastinakker eller andre lidt "tunge" grønsager - husk dog at de vil være glade for lidt ekstra krydderier - god fornøjelse

Spaghetti med ost og bacontern (Søndag)

Antal personer: 2

Alletiders Kogebog Mere end 28.000 opskrifter


                                                                                                             

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g. spaghetti  
 
200 g. bacontern  
 
peber  
100 g. parmesanost  
 
          Kog spaghettierne som anvist på pakken.

Kort inden spaghettien er færdigkogt hældes baconternene på panden og steger ved god varme, det er ikke nødvendigt med fedtstof på panden, overskydende fedt hældes fra.

Spaghettien anrettes på tallerkner, bacontern fordeles herover peber kværnes over retten. Til slut høvles parmesan over retten.

Server straks.


Kommentar:
mona  -  2008-07-19 10:05:11
rigtig nem og lækker ret

anonym  -  2009-05-28 14:40:58
det smager super godt!

Marianne  -  2009-06-07 20:44:35
Dejlig nem og lækker. Jeg tog bacon fra panden og ned på noget køkkenrulle så overskudsfedtet blev suget væk. Derefter klippede jeg spaghettien lidt op og hældte det over på samme pande og tilføjede et æg (til 2 pers.). Efter et par minutter på panden, får spaghettien en dejlig, cremet konsistens.

  -  2013-08-04 09:16:58
Hvor er sovsen henne?

Asiatisk wok med rejer og frugtsalat

Antal personer: 4

Alletiders Kogebog Mere end 28.000 opskrifter


                                                                                                             

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 dl. ris  
9 dl. vand  
 
1 cm. frisk ingefær  
1 fed hvidløg  
1 rød chilipeber  
1 spsk. olie  
 
300 g. gulerødder  
300 g. squash  
200 g. løg  
150 g. rejer  
0.75 dl. kinesisk soya  
salt  
peber  
 
Frugtsalat:  
1 banan  
1 appelsin  
1 æble  
100 g. rosiner  
 
          Risene bringes i kog i vandet tilsat 1 tsk. salt. Koger i 8 min Det overskydende vand hældes fra. Risene står yderligere 8 min.

Ingefær og hvidløg hakkes fint, og chilien skæres i tynde skiver, som alt sammen svitses i olien.

Gulerødderne skæres i tændstiktynde strimler, squash i halve skiver og løg i tynde både. Det tilsættes og svitses hurtigt med.

Rejer og soya tilsættes. Det hele koger i 2 min.

Risene blandes i og svitses hurtigt med. Smag til med salt og peber.

Frugtsalat:
Frugterne skæres i fine terninger og blandes med rosiner.


Wokretten serveres rygende varm med brød, mango churtney og frugtsalat.


Kommentar:
Lene  -  2007-12-03 17:08:33
Smager godt

bente - Sverige  -  2008-04-17 13:11:26
Får desværre ikke skrevet kommentar elle givet karater til hver enkelt ret, men jeg vil simpelthen ikke kunne undvære ugemadplanen, jeg bruger stort set alle retter. Med venlig hilsen og tak.

Mogens  -  2009-02-14 16:30:34
spiser selv meget asiatisk mad og mener at det er skudt helt ved siden af og servere frugtsalat til wokmad

hd  -  2009-04-30 09:46:24
Ungerne synes det var alletiders med frugtsalat til, så jeg synes det var ok, selv om det måske ikke var så asiatisk.

Anja  -  2011-06-15 07:46:01
Bestemt en favorit hjemme hos os!

Lyssejfilet med champignon

Antal personer: 4

Alletiders Kogebog Mere end 28.000 opskrifter


                                                                                                             

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g. sejfilet  
150 g. løg  
250 g. champignoner  
20 g. smør  
1 spsk. hvedemel  
2.5 dl. fløde 13%  
paprika  
salt  
peber  
2 spsk. rasp  
25 g. smør  
 
Tilbehør:  
1000 g. kartofler  
400 g. grønne bønner  
 
          Skyl og dup sejfileterne tørre. Er de store, skæres de i portionsstykker, ellers foldes de sammen en gang. Læg dem i et smurt ovnfast fad.

Hak løget og skær champignonerne i skiver. Svits dem i smør nogle minutter, drys melet over, og spæd med fløden. Lad saucen koge nogle minutter og smag til med krydderier.

Hæld saucen over fisken, drys med rasp og læg lidt smørklatter over.

Gratinér retten i ovnen 20-30 minutter, til fisken føles fast.

Servér med bønner og kartofler.


Kommentar:
Jan  -  2007-10-25 07:07:32
- hvori består forskellen på lys- og mørksej ?

Per  -  2007-10-30 08:58:42
Lyssejen er finere og en smugle lysere i kødet.

Tina  -  2008-02-14 10:40:10
Hvor mange grader skal ovnen stå på?

Per  -  2008-02-14 23:06:40
Vil mene at ovnen skal stå på 200-220 grader C

Anita  -  2008-02-24 18:32:18
Kanon nem at lave, hvis man bruger frosne champignoner.

Stella  -  2008-07-20 10:22:17
Herlig nem ret - virkelig velsmagende for man kan stadig smage fisken

Bhindi Bhaji (Stegt Okra med løg) (Vegetar)

Antal personer: 4

Alletiders Kogebog Mere end 28.000 opskrifter


                                                                                                             

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
900 g. okra  
6 spsk. olivenolie  
4 store løg finthakkede  
2 tsk. salt  
 
          Skyl okraerne og dup dem tørre med køkkenrulle Skær dem i skiver på 1 cm.

Varm olien i en wok for jævn varme og svits løgene bløde.

Tilsæt okraskiver og salt, rør det forsigtigt sammen, til okraerne er kogte, ca. 10-12 minutter.

Serveres med ris og linser eller paratha.


Kommentar:
Tove.  -  2008-05-08 09:35:37
Hvad er okra?

Per  -  2008-05-08 10:45:31
Okra er den mørkegrønne ting su ser på billederne, den ligner lidt en lille agurk.

Karen  -  2008-07-11 07:03:20
hvor købes okra, hvad er paratha, og hvor købes det ?

hennymormor  -  2009-04-16 13:55:38
Paratha er et brød uden gær, slå navnet op under søg, der er opskrifter på det.

Rabarberis med jordbærsauce (Dessert)

Antal personer: 4

Alletiders Kogebog Mere end 28.000 opskrifter


                                                                                                             

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 g. rabarber  
100 g. sukker  
½ vanillestang  
½ tsk. nonoxal  
 
2 dl. yoghurt naturel  
1 dl. piskefløde  
 
200 g. jordbær  
3-4 spsk. flormelis  
 
          Befri rabarberne for eventuelle grove strenge. Skyl rabarberne og skær dem i 1 cm lange stykker. Kom dem i en gryde sammen med sukkeret og damp dem møre. Flæk vanillestangen og skrab kornene ud og bland dem med rabarberne sammen med nonoxal. Lad dem køle af.

Blend rabarbermassen ensartet og rør yoghurten i. Frys isen i ca 2 timer.

Pisk fløden stiv. Rør den halvfrosne rabarbermasse godt igennem og vend flødeskummet i. Sæt skålen tilbage i fryseren et par timer.

Jordbærsauce:
Blend jordbærne med flormelis og server dem til isen.


Kommentar:
Heidi  -  2008-07-16 07:16:53
Hmm gad vide hvordan nonoxal ser ud? hvor skal jeg mon lede efter det i føtex!!

Jordbærkage med citronglasur

Antal personer: 12

Alletiders Kogebog Mere end 28.000 opskrifter


                                                                                                             

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
Dej:  
250 g. smør  
275 g. sukker  
4 æggeblommer  
 
300 g. jordbær friske  
1 tsk. vanillesukker  
1 dl. piskefløde  
 
1 tsk. bagepulver  
250 g. hvedemel  
4 æggehvider  
 
Glasur:  
150 g. flormelis  
citronsaft  
vand  
 
Pynt:  
100 g. jordbær friske  
 
          Rør smørret hvidt og tilsæt sukker. Rør godt, inden æggeblommerne tilsættes en ad gangen.

Rør let mosede jordbær i sammen med vanillesukker og fløde.

Bland mel og bagepulver og rør det i med let hånd.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i.

Fyld dejen i en smurt bradepande, ca 23x33 cm, og bag den på næstnederste rille ved 180 grader C i ca 40 minutter.

Glasur:
rør flormelis med citronsaft og kogende vand - konsistens må ikke være for tynd. Smør glasuren på toppen af den kolde jordbærkage og pynt med friske jordbær.

Skær kagen i passende stykker.


Kommentar:
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu

Grillede kyllingebryst (Tema)

Antal personer: 4

Alletiders Kogebog Mere end 28.000 opskrifter


                                                                                                             

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 kyllingebryster uden skind og ben  
4 tsk. pesto  
150 g. bacon 8 skiver  
 
          Tør kyllingebrysterne og pensl hvert bryst med 1 tsk. pesto. Vikl bacon om kyllingebrysterne og fæst med tandstikker. Grillsteges i ca. 6 min. på hver side.


Kommentar:
Kirsten  -  2008-07-10 09:06:52
Lavede jeg i går - smagte himmelsk. Kan også laves i ovnen i ca. 20 min. ved 200 grader. Brugte dog 2 tsk. pesto til hvert kyllingebryst.

RTE  -  2010-06-10 23:42:05
Endnu skønnere hvis man kommer revet ost under baconen....mums, dejlig ret ;-)

  -  2011-06-16 07:24:31
hvilken pestro er god til kyllingen ? jeg har ikke prøvet at smage pestro før . jannie

tove  -  2012-06-28 20:33:54
hvad spiser man til, eller hvad smager godt som tilbehør?