Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Svinekød med squash og bønner ( Fedtfattig )

Svinekød med squash og bønner ( Fedtfattig ) 2.5 12
Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

FlæskesmåkødFedtfattig opskrift

Indsendt :

Svinekød med squash og bønner  ( Fedtfattig ) 4 Svinekød med squash og bønner  ( Fedtfattig ) 1 Svinekød med squash og bønner  ( Fedtfattig ) 2 Svinekød med squash og bønner  ( Fedtfattig ) 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinemørbrad, afpudset
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
500 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
250 gram Grønne bønner, friske
5 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
    Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
  Tilbehør: Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
7 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram


Opskrift:

Al synlig fedt fjernes fra kødet og det skæres i tern.

Olien hældes i en gryde. Når olien er varmet op, svitses kød og hakket løg i gryden ca. 5-10 minutter.

Bouillon hældes ved. Retten simrer ca. 20 minutter.

Squashen skæres i store tern. Squashen kommes i gryden sammen med de grønne bønner. Småkoger igen ca. 10 minutter.

Jævnes med Maizena udrørt i lidt vand. Efter 5 minutter tilsættes hakket persille. Retten smages til med salt og peber.

Risene koges efter anvisning på pakken.

Herefter er denne friske sommergryde klar til servering.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 9867 (2349 kcal)
KJ pr. Pers. 2466 (587 kcal)
Vægt ialt 3026 gram
Vægt pr. Pers. 756 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 326 KJ (77 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 10.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (12 stemmer)

Opskriften er vist 66663 gange,
og udskrevet 1758 gange.

Pedersen   -  2015-09-15 12:41:05
Alletiders gryderet, og hurtig at lave.