EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland



Jægerens kyllingegryde

Antal:
Pers.

Opskrifterne her er en del af Alletiders Kogebogs ugemadplan.
Se ugemadplanerne her


Du kan også få tilsendt ugemadplanen til din mailadresse.
Tilmeld dig her



Jægerens kyllingegryde 4 Jægerens kyllingegryde 1 Jægerens kyllingegryde 2 Jægerens kyllingegryde 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 spsk. Olivenolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
400 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
100 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 laurbærblade
1.5 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  Tilbehør: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
7 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram


Forklaring:

Del kyllingen i portionsstykker og krydr dem med salt og peber. Lad olien blive varm og brun kyllingestykkerne på alle sider. Tag dem op.

Svits det skivede løg og knuste hvidløgsfed i olien. Kom de skivede shampignon i og lad dem svitse med. Tilsæt fintsnittet blegselleri og peberfrugter i tynde strimler og hæld tomaterne med væden ved. Lad det koge sammen 4-5 minutter.

Kom kyllingerne i og tilsæt laurbærblad, hvidvin og hønsebouillon. Lad retten snurre under låg i 45 minutter.



Energi:
KJ total 13424 (3196 kcal)
KJ pr. Pers. 3356 (799 kcal)
Vægt ialt 3920 gram
Vægt pr. Pers. 980 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 342 KJ (81 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 3.3 gram
Kulhydrat 8.3 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.8 (17 stemmer)

Opskriften er vist 39967 gange,
og udskrevet 6684 gange.

dejlig rat  -  2011-11-18 02:01:39
dejlig rat min kone og mit lille pige på 5 er vilde med de njeg tuner den lidt med lidt ekstra krydderi men virkeligt lækker sim den er stort + 3til opfinderen til en god rat velbekomme der ude

Susanne  -  2011-11-18 13:37:38
Man kan også bare bruge kyllingelår eller kyllingebryst, og så kan man bruge flydende becel til at stege det i. Og man kan nøjes med 1 rød peberfrugt, og man kan undlade bladselleri.

peppe  -  2012-11-22 07:41:48
Er lidt irreteret over man kan undlade man kan bruge,så lav da din egen opskrift..

Poul  -  2013-10-17 10:20:24
Retten bør have navnet Jægerens kyllingesuppe da de tre dl. væde ikke kan opsuges af nogen af ingredienserne,