EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Kyllingefilet som gammeldags grydestegt kylling

Antal:
Pers.

Opskrifterne her er en del af Alletiders Kogebogs ugemadplan.
Se ugemadplanerne her


Du kan også få tilsendt ugemadplanen til din mailadresse.
Tilmeld dig her



Kyllingefilet som gammeldags grydestegt kylling 4 Kyllingefilet som gammeldags grydestegt kylling 1 Kyllingefilet som gammeldags grydestegt kylling 2 Kyllingefilet som gammeldags grydestegt kylling 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
7.5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
    Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
  Sauce: Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Kulør *
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
  Tilbehør: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
    1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt


Forklaring:

Brun kyllingefileterne i gryden. Hæld vand over så det lige dækker fileterne. Kom kulør salt peber og persille ved. Kog til kyllingen er mør (ca. 10 minutter).

Tag fileterne op og jævn sovsen med maizena.

Tips:

Smager som gammeldags grydestegt kylling, blot uden alt fedtet.



Energi:
KJ total 6810 (1621 kcal)
KJ pr. Pers. 1702 (405 kcal)
Vægt ialt 2466 gram
Vægt pr. Pers. 616 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 276 KJ (65 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 0.7 gram
Kulhydrat 8.3 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.3 (73 stemmer)

Opskriften er vist 44834 gange,
og udskrevet 13800 gange.

Conmar  -  2007-04-22 09:34:08
Jeg ville nok servere agurkesalat til

Bettina  -  2007-10-02 11:32:04
Jeg brugte mælk i sovsen - det smagte dejligt - kan anbefales

Erfaren diabetiker  -  2008-01-05 18:43:49
Denne ret er særdeles velegnet til diabetikere - dog bør en diabetiker også spise grønsager som ekstra tilbehør

diddld  -  2008-11-13 07:55:03
kan man godt bruge frossent persille hvis man ikke har friskt??

Luna  -  2008-11-18 02:27:07
diddld - Jeg er sikker på man godt kan bruge frysetørret... Bare husk at der skal lidt mere i, da der ikke er meget smag i, i forhold til frisk persille :)

Luna  -  2008-11-18 02:30:11
Hvor meget mere kogetid skal man beregne, hvis kyllingen er frossen?

Til Luna  -  2008-11-19 00:12:07
Hvis du steger/koger dine frosne kyllingefileter i 20 min, er de helt sikkert færdige...

Cecilie  -  2009-01-08 17:15:26
Det ligner altså verdens kedeligste alderdomshjems mad! hvad sker der for posegrøntsagerne? Og hvorfor koge kyllingen i sovs!?

HM  -  2009-07-21 20:40:08
Retten er super god til dem der vil passe vægten :)

  -  2009-07-30 20:54:27
Det er vist ikke så smart at koge persille.... Og jeg må give Cecilie ret. Det ser ualmindeligt kedeligt og uinspirerende ud.

Jonna  -  2009-10-15 22:41:28
Nej ikke engang til et alderdomshjem/plejehjem eller hvad det efterhånden hedder, kan man være bekendt at servere den ret som gammeldags kylling. Jeg går mere ind for en renset kylling der vejer mindst 1500 g, godt tilstoppet med persille (ikke frysetørret, smager slet ikke af noget)og så en god gang agurkesalat, der bare simre i den sorte stegegryde, tilsat gode grønsager, som man kan lave en skønne, skønne sovs af, og hvis det skal være helt vildt, smager en svinemørbrad vidunderlig, der er stegt sammen med, bare pragtfuldt.

Jonna  -  2009-10-15 22:53:17
Før glemte jeg at skrive, kyllingefilet m/grønærter og gulerødder da er en udmærket spise, især hvis man er diabetiker eller vil passe på sin vægt. Men, men det har altså ikke noget at gøre med en stegt gammeldags kylling, hvor gulerødder, porre, selleri, persillerod, bliver tilsat i stegeskyen... uhm, sikke en sovs.

Per  -  2010-01-16 13:08:09
Jeg syntes ikke kritikken af denne opskrift er helt retfærdig, men jeg må da indrømme at til gammeldags kylling høre grønsagerne ikke til, men derimod en agurkesalat. Så nu har vi taget nogle nye billeder til opskrfiten så den er mere genkendelig som grydestegt kylling.

Susan Andersen  -  2010-02-12 10:07:15
Synes det er underligt, som folk kan genere andre folks opskrifter. Hvis i er så utilfredse med dem, så lad dog være med at lave dem, og find en anden, der passer jer. Eller bedre endnu..... Kom selv med en opskrift, hvis i mener i kan gøre det bedre. Jeg skal ihvertfald prøve denne her i morgen. Den ser rigtig lækker ud ;-)

Til Cecilie  -  2012-12-08 10:35:20
Hvis du syntes maden ser kedelig ud, så find noget andet at lave?

Caroline  -  2013-11-11 13:09:34
Oplevede at kyllingen blev ret tør, selvom jeg holdte mig til den angivne tilberedningstid..