EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Engelsk bøf

Antal:
Pers.



Opskrifterne her er en del af Alletiders Kogebogs ugemadplan.
Se ugemadplanerne her


Du kan også få tilsendt ugemadplanen til din mailadresse.
Tilmeld dig her
Engelsk bøf 4 Engelsk bøf 1 Engelsk bøf 2 Engelsk bøf 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Oksefilet, afpudset
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
    1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
    1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt


Forklaring:

Oksefileten bankes let og brunes af på en meget varm pande i lidt margarine. Krydders med salt og frisk kværnet peber. Steges ca. 3 min på hver side der skrues ned for varmen efter bruning af bøfferne.

Hertil serveres hvide kartofler og bløde løg samt agurkesalat.



Energi:
KJ total 3122 (743 kcal)
KJ pr. Pers. 3122 (743 kcal)
Vægt ialt 675 gram
Vægt pr. Pers. 675 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 462 KJ (110 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 9.8 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 6.7 (7 stemmer)

Opskriften er vist 35610 gange,
og udskrevet 6018 gange.

  -  2009-03-04 14:48:15
Der burde stå persile i opskriften, da der fremgår på billeder at kartoflerne er svøbt i persile.

Karen  -  2009-03-07 09:06:49
Tip:Steg kødet i halvt olie, halvt smør.

Stuuf  -  2009-09-16 17:00:02
Steg kødet uden fedtstof, og kom først fedtstof på ligefør du skal ta dem af panden, giver en meget bedre smag :)

  -  2011-06-29 23:46:03
syltede asier er et godt friskt tilbehør til.

Nick  -  2011-07-20 17:08:34
Ønskes bøffen en dejlig blød og saftig "kerne" skal den steges på høj varme i 2 min. også har man en perfekt engelsk bøf.

  -  2011-09-28 14:07:43
prøv at vende bøffen i mel før den steges. det giver den en lækker sprød "skorpe". Min mormor og mor gjorde altid sådan.