EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland


















Grydestegt rullesteg med persille

Grydestegt rullesteg med persille 2.9 8
Antal:
Pers. 6 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Diverse svinekødIndsendt :

Grydestegt rullesteg med persille 4 Grydestegt rullesteg med persille 1 Grydestegt rullesteg med persille 2 Grydestegt rullesteg med persille 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2000 gram Svinebryst. slag. rullesteg
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
  Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
  Sauce: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Kulør *
   
1500 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
300 gram Rødkål. rå
   

Få indkøbslisten på din mobil/tablet med FooDoo appen

Opskrift:

Svinebrystet eller Slaget som det hedder i fagsprog skal bruges til rullesteg. Det er samme stykke af grisen som også bruges til rullepølse. Det er sikkert nødvendigt at få slagteren til at skære stykket ud. Få også skåret sværen af med det samme, så er du selv fri for at bakse med det.

Bred kødstykket ud og skær evt. lidt af det tykkeste spæk væk, hvis rullestegen skal være mager. På kødsiden krydres godt med salt og peber og persillen bredes ud over stykket.

Rul stegen stramt sammen og bind en snor omkring i begge ender så den holder sammen mens den snøres fint hele vejen. (Den kan også holdes sammen af kødnåle mens der snøres.)

Brun den i smørret i en stegegryde på alle sider. Hæld ca. 2-3 dl vand ved og et lidt persille. Krydr med salt og peber og lad stegen småstege i ca. 1 1/2 time. Vend den et par gange undervejs og pas på den ikke koger tør.

Når rullestegen er færdig tages den op og stegeskyen får lov til at stå et øjeblik før der drysses lidt mel på og som for lov til at opsuge fedtet, skyen sies og farves lidt med kulør.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 24764 (5896 kcal)
KJ pr. Pers. 4127 (982 kcal)
Vægt ialt 4152 gram
Vægt pr. Pers. 692 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 596 KJ (142 kcal)
Protein 9.6 gram
Fedt 8.4 gram
Kulhydrat 7.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5
(1=dårligst, 5=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 2.9 (8 stemmer)

Opskriften er vist 34778 gange,
og udskrevet 862 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu