EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links









Stegte kalkunlår

Antal: 4 Pers.


Opskrifterne her er en del af Alletiders Kogebogs ugemadplan.
Se ugemadplanerne her


Du kan også få tilsendt ugemadplanen til din mailadresse.
Tilmeld dig her



Stegte kalkunlår 4 Stegte kalkunlår 1 Stegte kalkunlår 2 Stegte kalkunlår 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 1 kg. kalkunlår
 250 g. perleløg
 50 g. smør eller margarine
 2 spsk. olie
 2 dl. rødvin eller bouillon
 2 dl. fløde
  salt
  peber
 250 g. champignoner
 250 g. ærter
 


Forklaring:

Lad fedtstof og olie blive gyldent i en stegegryde. Brun først kalkunlårene heri, tag dem op. Brun så løgene. Kom kødet tilbage i gryden og hæld rødvinen og fløden ved. Lad det snurre til det er mørt, ca. 40 min.

Svits champignonerne i lidt fedtstof i en gryde. Kom dem i retten sammen med ærterne de sidste par min. af stegetiden. Smag til med salt og peber og hæld det hele i et halvdybt fad.

Serveres med flûtes og en blandet, grøn salat. Løse ris og små kogte kartofler er også godt tilbehør.



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1324 gange,
og udskrevet 180 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu