Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Kylling i karry 03

Kylling i karry 03 3.4 78
Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger

KyllingefiletFedtfattig opskrift

Indsendt af : Tine

Indsendt :

Kylling i karry 03 4 Kylling i karry 03 1 Kylling i karry 03 2 Kylling i karry 03 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Karry, stærk
4 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
300 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Hvid mælkesauce 4% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Hvid mælkesauce er også det som heder Bechamelsovs.

2 Æbler, grønne 1 æble vejer ca. 100 gram uden kernehus
    1 æble vejer ca. 100 gram uden kernehus
  Tilbehør: 1 æble vejer ca. 100 gram uden kernehus
7 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram


Opskrift:

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits kyllingestykkerne ca. 1 min. på hver side og tag dem op.

Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt sukker, salt, peber og vand. Læg kødet tilbage i panden. Kog det ved svag varme og under låg, ca. 12 min. på hver side (ca. 24 min. i alt).

Tilsæt æbletern og MælkeSauce. Kog retten ved svag varme og under forsigtig omrøring i ca. 2 min. Smag til.

Serveres med ris og mangochutney



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 11299 (2690 kcal)
KJ pr. Pers. 2824 (672 kcal)
Vægt ialt 2709 gram
Vægt pr. Pers. 677 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 417 KJ (99 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 2.1 gram
Kulhydrat 13.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (78 stemmer)

Opskriften er vist 281899 gange,
og udskrevet 5441 gange.

Super go ret  -  2012-07-04 16:23:21
Får vi tit kan ellers ikke så godt li kylling med nok på denne måde VH Annette

Frk.siska  -  2012-01-24 08:28:01
det er nemt senv at lave en mælkesovs det er bare at lave en smørbolle og tilsætte mælk til den har den rette tykkelse og smage til med salt og peber

Kefas  -  2012-01-02 21:05:52
Hvid mælkesauce kan købes i de fleste supermarkeder i ½ liters karton. Arla sælger tilsvarende andre saucer, f.eks. mornaysauce og whiskeysauce. Mælkesaucen gør servering af bl.a. stuvede grønsager meget let.

  -  2011-11-15 17:02:15
Hvad er mælkesauce?

kaj  -  2010-06-20 18:14:02
hmm... lækkert go' smag =)

  -  2009-08-31 16:32:14
Det er en opskrift fra Karolines køkken - Arla. (jeg kan se det, for den dukkede op da jeg googlede:)). Jeg vil tro mælkesovs er et færdigtprodukt fra Arla. Men jeg vil bare tilsætte mælk, lave en jævning og så krydre retten.

mia  -  2009-01-25 12:34:55
undskyld jeg spørg, men det der mælkesovs... har aldrig hørt om det, anden man selv laver det.. kan man ikke bare lave en alm. karry sovs og så tilsætte kyllingen bagefter og lad den koge i de der 24 min. ca.