EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland


















Farseret squash

Antal:
Pers.
Opskrifterne her er en del af Alletiders Kogebogs ugemadplan. Se ugemadplanerne her
Du kan også få tilsendt ugemadplanen til din mailadresse.
*  Din e-mail:
    Navn:
    Fødselsdato:
    Post nr.:
    Profil:

 

Farseret squash 4 Farseret squash 1 Farseret squash 2 Farseret squash 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 spsk. Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
0.5 tsk. Basilikum, tørret *
1 tsk. Oregano, tørret *
2 spsk. Creme fraiche 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
  Til gratinering: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
30 gram Emmentaler. 45+ Revet:
1 tsk 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl 40 gram

1 skive ost vejer ca. 25 gram
    Revet:
1 tsk 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl 40 gram

1 skive ost vejer ca. 25 gram


Forklaring:

Skær squash igennem på langs. Skrab indmaden ud med en ske, så skallerne er ca. 1 cm. tykke.
Hak squashkødet groft.

Skær løget i tern og svits det i smørret på en pande. Tilsæt oksekødet og lad det svitse med, til det har skiftet farve.

Kom tomatpuré, squashkød, basilikum og oregano på panden og lad det stege et par min. ved stærk varme, så væden fordamper. Tag panden fra varmen og rør creme fraichen i og smag til med salt og peber.

Anbring squashskallerne i et ovnfast fad, og fordel fyldet i dem. Drys rasp og revet ost over. Sæt fadet i ovnen ved 225 grader C ca. 20 minutter til osten er smeltet og squashene er møre.

Server med flutes til.



Energi:
KJ total 4918 (1171 kcal)
KJ pr. Pers. 1229 (292 kcal)
Vægt ialt 1827 gram
Vægt pr. Pers. 456 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 269 KJ (64 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 3.8 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8 (9 stemmer)

Opskriften er vist 22148 gange,
og udskrevet 7313 gange.

ulla  -  2010-09-22 17:55:11
er du sikker på det ikke er auberginer på billedet?

matthecool  -  2011-09-20 16:56:40
Det ligner mistænkeligt meget en aubergine ! :) Men har prøvet med Squash, og det virker også fortrinligt

Meclan  -  2011-10-12 17:25:35
Hehe, det ligner godt nok en aubergine, men det er nu en spuash, var nød til lige at klikke på billedet for at se om den ikke var grøn :) Begge kan nok bruges, jeg skal i hvert fald forsøge, det ser lækkert ud :)

  -  2012-09-14 11:22:29
Auberginer er lilla. Disse er grønne, altså det er squash. Grethe

  -  2014-09-20 15:38:54
He,he det ligner overhovedet IKKE en aubergine.., det ligner det, det er, nemlig en squash..! Opskriften skal afprøves i den kommende uge.. :-p