EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













stegt, røget flæsk



2009-04-18
Spørgsmål fra   :  p.e.arnoldsen
Bopæl   :  kolding

I opskriften indgår bl.a   :  Hvorfor er det i dag umuligt at stege 10 skiver røget flæsk (Sørwi) Efter 10 min stegning bliver kødet "beklædt" med en sort kappe . og det smager hæsligt !!! Hvad gør jeg forkert ? Når jeg for 65 år siden stegte flæsk skete det aldrig !! V.H.

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej P.E. Arnoldsen

du kan prøve at stege det i ovnen i stedet for. steges på risten over bradepanden i ca 30 min. ved 180 grader. dit problen kan skyldes at man ikke laver bacon på samme måde som i gamle dage. håber det lykkes for dig.

Hilsen
tina




Se flere spørgsmål og besvarelser her.