EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links









Fraselite



2009-02-08
Spørgsmål fra   :  Anne F. Nordgarden
Bopæl   :  Oslo

I opskriften indgår bl.a   :  Kaffekrem, mandler, melis til topping

Bemærkninger   :  
Kaken er en lagvis kake med lag av tynne (ca 1mm) mandelbunner adskilt av lag med kaffekrem. Kaken har opptil femten lag, og blir sjelden mer enn to cm. høy. Toppet med melis (icing sugar).


Svar   :  
Hej Anne

Det må næsten være fragilite som du mener, hvis det er kagen med fem lag som kun skal være 3 cm. høj så syntes jeg det lyder som meget tynde bunde, men prøv at kig på opskriften her.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




Se flere spørgsmål og besvarelser her.