Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Fraselite



2009-02-08
Spørgsmål fra   :  Anne F. Nordgarden
Bopæl   :  Oslo

I opskriften indgår bl.a   :  Kaffekrem, mandler, melis til topping

Bemærkninger   :  
Kaken er en lagvis kake med lag av tynne (ca 1mm) mandelbunner adskilt av lag med kaffekrem. Kaken har opptil femten lag, og blir sjelden mer enn to cm. høy. Toppet med melis (icing sugar).


Svar   :  
Hej Anne

Det må næsten være fragilite som du mener, hvis det er kagen med fem lag som kun skal være 3 cm. høj så syntes jeg det lyder som meget tynde bunde, men prøv at kig på opskriften her.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




Se flere spørgsmål og besvarelser her.