Skinkeinderlår pakket i Parmaskinke med forårssalat

Skinkeinderlår pakket i Parmaskinke med forårssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeinderlår

Ukendt oprindelseslandKilde : Bilka

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1200 g.skinkeinderlår
1 pk.Parmaskinke i skiver (ca. 5 skiver)
6-8 kvisteSalvie, frisk
 salt
 peber
 lidt olie
250 g.friske grønne asparges i skrå skiver
1 lillebroccoli i små buketter
2 gulerødder i skiver
1 bdt.radiser
1 agurk
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 dl.god olivenolie
0.33 dl.balsamicoeddike
1 fedknust hvidløg
1 tsk.dijonsennep
 salt
 peber
 
Opskrift:
Brun skinkeinderlåret i olie, krydr med salt og peber. Pak det ind i Parmaskinken. Stik kviste af salvie ind under Parmaskinken og sæt stegen i ovnen ved 180°C i 1 time.
Lad stegen trække 15 min. tildækket inden udskæring.

Asparges, broccoli og gulerødder dyppes et kort øjeblik i kogende vand og afkøles straks under den kolde hane. Agurken flækkes, udkærnes og skæres i skiver. Peberfrugt skæres i strimler, og radiser halveres. Bland alle grønsagerne i en skål.

Blend olie, balsamico, hvidløg, sennep og salt & peber sammen og hæld den over salaten.

Serveres med godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 10449 gange,
og udskrevet 249 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu