Marineret skinkeinderlår

Marineret skinkeinderlår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeinderlår

Ukendt oprindelseslandKilde : Bilka

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1200 g.skinkeinderlår
6 storetomater
18 kartofler
1 dl.soya
0.5 dl.engelsk sauce
1 tsk.tabasco
2 fedknust hvidløg
 salt
 peber
1 spsk.sukker
1 bægerkvark
 hakkede krydderurter
0.5 citron saften heraf
1 fedknust hvidløg
1 spsk.soya
1 spsk.engelsk sauce
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bemærk: Opskriften skal påbegyndes dagen før, den skal serveres. Ingredienserne til marinaden blandes; soya, engelsk sauce, tabasco, hvidløg, salt & peber samt sukker. Læg skinkeinderlåret heri, og lad det marinere i et døgn i køleskabet. Kødet vendes ofte.

Tag kødet op af marinaden, og dup det tørt med køkkenrulle. Brun kødet ved kraftig varme på en pande, og sæt det i ovnen ved 180 grader C i ca. 1/2 time. Tag stegen ud af ovnen, og lad den trække 15 minutter tildækket inden udskæringen.

Tomater halveres, dryppes med lidt god olie og drysses med salt og lidt sukker. Sæt dem i ovnen ved 180 grader C i ca. 15 minutter til de er faldet sammen.

Kartoflerne skrælles, ridses og pensles med olie eller smør. Bages i ovnen i ca 1 time ved 180 grader C.

Ingredienserne til den kolde sauce røres sammen: kvark, krydderurter, citron, hvidløg, soya, engelsk sauce samt salt & peber. Pyntes med brøndkarse.

Retten serveres med godt brød og hvidløgssmør.





karakterer:
Opskriften er vist 22037 gange,
og udskrevet 461 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu