Braiseret sandart med ærter og røget spæk

Braiseret sandart med ærter og røget spæk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Sandart

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.sandart
50 g.smør
 salt
 peber
100 g.røget spæk i tern
500 g.ærter
200 g.sukkerærter
 
 
Opskrift:
Fisken fileteres ud, skæres i passende stykker og kommes i et ildfast fad smurt med ca. 25 g smør. S+P.

Braiseres i ovn ved 180 - 200 grader i 8 - 10 min.

Serveres med stegte spæk-tern og 2 x ærter. samt ærtepure sauce. ( se saucer )





karakterer:
Opskriften er vist 18977 gange,
og udskrevet 395 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu