Dampet pighvar med dildsauce og tomatkompot

Dampet pighvar med dildsauce og tomatkompot , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Dampet pighvar med dildsauce og tomatkompot
, billede 4 Dampet pighvar med dildsauce og tomatkompot
, billede 1 Dampet pighvar med dildsauce og tomatkompot
, billede 2 Dampet pighvar med dildsauce og tomatkompot
, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.pighvarfilet
2 dl.hvidvin
3 dl.fiskefond
1 dl.hakket dild
12 cherrytomater
2 tomater
1 fedhvidløg
1 rødløg
1 dl.fløde
 olie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Pighvar og dildsauce:
Hæld hvidvin og fiskefond i en sautepande og damp pighvarfileterne, der er krydret med salt og peber i ca. 3-4 min. Fisken tages op, og lagen tilsættes 1 dl fløde og koges ind til en cremet konsistens. Til sidst tilsættes dilden.

Tomatkompot:
Løg og hvidløg sauteres af på en pande i lidt olie og de hakkede tomater tilsættes og lunes kort. Smag til med salt og peber.

Server retten med nye kartofler og grønne asparges.





karakterer:
Opskriften er vist 49457 gange,
og udskrevet 1220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu