Små mørbradbøffer med løg

Små mørbradbøffer med løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Små mørbradbøffer med løg, billede 4 Små mørbradbøffer med løg, billede 1 Små mørbradbøffer med løg, billede 2 Små mørbradbøffer med løg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
  Sauce:
1.5 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
evt. Kulør
   
Opskrift:
Puds mørbraderne af, det vil sige fjern alle hinder og sener. Skær de afpudsede mørbarder i ca. 2½ cm tykke skiver på skrå og tryk dem let med hånden.

Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Brun fedtstof på en pande, kom løgskiverne på panden og steg dem gyldenbrune. Tag dem af panden, drys dem med lidt salt og hold dem varme.

Derefter steges mørbradbøfferne i det samme fedtstof for kraftig varme, bare et par min på hver side, hvorefter de drysses med salt og peber. Læg mørbradbøfferne på et varmt fad og fordel de stegt løg over dem.

Sauce:
Kog panden af med bouillon, lad pandesaucen koge jævn med lidt piskefløde, smag til med salt og peber og tilsæt evt. lidt kulør.





Beskrivelse:
Se kokkens farvoritopskrift på Mørbradbøffer med bløde løg

karakterer:
Opskriften er vist 129030 gange,
og udskrevet 2453 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (42 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6447 (1535 kcal)
KJ pr. Pers. 1611 (383 kcal)
Vægt ialt 1425 gram
Vægt pr. Pers. 356 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 452 KJ (107 kcal)
Protein 9.7 gram
Fedt 6.0 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-02-29 07:04:46
Et godt råd, for at holde bøfferne saftige. Dyp dem i mel blandet med salt og peber