Vikingebøf

Vikingebøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1-2 svinemørbrad
70 g.tomatkoncentrat
2 spsk.paprika
1 spsk.karry (med top)
1 løg
1 fedhvidløg
1 tsk.sukker
5 dl.oksebouillon
5 dl.fløde
 salt
 peber
 kartofler
 salat
 
Opskrift:
Svinemørbraden skære i ca. 2 cm. tykke skiver og svitses på panden. Panden koges af med oksebouillonen. I en gryde svitses løg, hvidløg, paprika og karry (og ja, der skal virkelig så meget krydderi i *G*).

Når det er svitset af (må ikke brune) tilsættes tomatkoncentrat. Derefter tilsættes bouillon og fløde. Retten bliver bedre af at stå et døgn før servering.

Serveres med ovnkartofler og en god grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 18488 gange,
og udskrevet 559 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-03-18 13:25:54
Kan anbefale ris til og hvis man vil spare lidt kr. så er skinke småkød i tern også ganske fint at bruge

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg bruger tit sovsen til andet end mørbrad :)

  -   2005-01-01 01:01:01
Skide god sovs dertil. Bruger nogen gange sovsen alene, uden mørbrad.