Misosuppe (Miso)

Misosuppe (Miso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Oprindelsesland : Japan

JapanIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 l.fiskebouillon
250 g.misokoncentrat
0.5 tofublok
30 g.wakame-tang
100 g.porre
 
 
Opskrift:
Hak eller snit porren fint. Skær tofuen i små tern.

Kog fonden op, dæmp varmen og pisk misokoncentratet i. Fordel tofuen, porre og tangen i små sippeskåle. Hæld suppen over og spis så.





karakterer:
Opskriften er vist 40036 gange,
og udskrevet 614 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (40 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-04-23 10:59:09
Denne suppe bragte bedstemor tilbage fra de døde

  -   2009-10-28 15:16:18
Hvor mange personer er den til?

  -   2009-08-12 22:48:35
smager også fantatisk med svampe i - eller bønnespirer

  -   2008-03-18 15:10:26
jeg syndes at forårsløg er bedre end porre til misosuppen, de har den der lidt finer smag

  -   2008-02-18 11:05:34
Jeg vil lige pointere, at det er Forbudt at koge miso, da det ellers mister sine værdifulde mineraler. Man koger suppen uden miso, tager den fra varmen og putter miso i bagefter.

  -   2007-12-25 19:19:34
DEN BEDSTE SUPPE JEG NOGENSINDE HAR SMAGT!!!

  -   2007-10-16 11:25:36
Du kan altid gå ned hos den lokale asiatiske fødevareforhandler og spørge efter det. -De har det uden tvivl!

  -   2007-05-05 00:31:22
hmm.. hvor finder man miso-koncentrat? :S

  -   2005-01-01 01:01:01
Lidt mere bouillon skader ikke. Til de hardcore vegetarer - fungerer fint med grønsagsbouillon.

  -   2005-01-01 01:01:01
Denne suppe er simpelthen vidunderlig