Cremet fiskesuppe 02

Cremet fiskesuppe 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 fiskeben
1 kg.blåmuslinger
1 l.hvidvin
1 porre
3 løg
½ bdt.bladselleri
3 laurbærblade
0.25 bdt.timian
5 dl.piskefløde
0.25 rød chili
 
Opskrift:
Rens fiskebenene for blod og rogn. Kom dem i en gryde og tilsæt ½ l hvidvin samt vand, til det dækker. Kog fonden op og skum den af for urenheder. Tilsæt de rensede, udskårede grønsager, porre, løg, selleri samt laurbærblade og peberkorn og halvdelen af timianen. Lad det koge i ca. 30 min. Sigt fonden og reducer den til det halve. Tilsæt piskefløden og kog suppen ind til en cremet konsistens. Smag suppen til med salt og peber (kan evt. blendes med koldt smør for at få en mere cremet konsistens). Muslingerne ordnes og dampes med hvidvin, hvidløg samt timian. Muslingerne tages ud af skallerne og kommes i suppen lige før serveringen. Suppen serveres med brød.





karakterer:
Opskriften er vist 20660 gange,
og udskrevet 377 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu