Ostemørbrad

Ostemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 svinemørbrad
50 g.smør
 salt
 peber
200 g.Skinke eller hamburgerryg
6-8 skiverost
160 g.ris, langkornede
3 dl.vand
 salt
1 knsp.safran
 
 Desuden:
1 grøn peberfrugt
 
Opskrift:
Kog risene i 12 min. i letsaltet vand, tilsat safran. Tag gryden fra varmen og lad dem og lad dem trække under låg i andre 12 min.

Puds mørbradene rene og skær hver mørbrad 1 4-5 stykker, der bankes let med hånden. Brun bøfferne i smør og læg dem i et ovnfast fad.

Kog panden af med lidt suppe (der kan koges på det, der blev pudset af fra mørbraderne) eller bouillon. Drys kødet med salt og peber.

Hak skinken og fordel den over mørbradstykkerne. Læg en skive ost på hvert stykke. Sæt fadet i ovnen ved 170° i 10 min., til osten er smeltet.

Anret risene på et fad og pynt dem evt. med finthakket grøn peber. Læg ostemørbradene ned langs den ene side.





karakterer:
Opskriften er vist 21416 gange,
og udskrevet 361 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Bøfferne skal være i ovnen i 20-25 min. Afkoget fra panden kom jeg ind sammen med bøfferne i ovnen. Endvidere lavede jeg en salat af et alm. salathoved, findelt og blandet sammen med lidt letpisket fløde tilsat lidt sukker og eddike - så re retten HJEMME! Har oz tænkt at servere den for gæster...