Urte-skinkesovs til pasta

Urte-skinkesovs til pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Pastasaucer

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.løg, hakkede
125 g.porre, fintsnittet porre
100 g.gulerod, skåret i tern
150 g.knoldselleri skåret i små tern
1 spsk.olie
500 g.flåede tomater
1 lille dstomatpuré (70 g)
0.5-1 tsk.tørret oregano
100 g.kogt hamburgerryg/skinke
3 dl.svinebouillon/vand
0.5 dl.hakket persille
 
Opskrift:
Snit alle grønsagerne. Svits dem i olie. Tilsæt alle ingredienser undtagen hamburgerryg. Kog sovsen 10 min under låg ved svag varme. Tilsæt fintstrimlet hamburgerryg/skinke.

Serveres med kogt pasta, reven ost, salat.





karakterer:
Opskriften er vist 18119 gange,
og udskrevet 289 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu