Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Grønærtesuppe 01

Antal: 1 Portion

Ret : Suppe

Hovedingrediens : Bælgplanter

ÆrtereIndsendt :


Ingredienser:
2,5 l.suppe
400 g.ærter
 salt
 kværnet peber
50 g.smør
60 g.hvedemel
1,5 dl.piskefløde
16 skiverbacon
 
 


Opskrift:

Suppen bringes i kog. Ærterne køres igennem kødmaskinen (tø kun ærterne halvt op, så er de lettere at hakke). Kom ærterne i suppen, lad den koge for svagt blus ca. 1 times tid under låg. Suppen blendes og bringes i kog igen. Smørbollen tilsættes, og suppen smages til med salt og kværnet peber. Mens suppen koger skæres baconskiverne i strimler og ristes sprøde. Fløden piskes.

Baconstrimlerne fordeles i suppekopperne. Der pyntes med 1 tsk. flødeskum. Dersom De skulle have en rest champagne, hældes der lidt over flødeskummet. Der serveres groft rugbrød til.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 21677 gange,
og udskrevet 430 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Marie  -  2011-11-08 11:46:42
eller måske var det 2½ dl suppe

Mikkel  -  2010-08-22 18:32:35
Det er den tyndeste pjaskesuppe, jeg nogensinde har lavet. Skulle der mon have været dobbelt så mange ærter eller halvt så meget suppe? Eller skal den bare reducere meget mere?