Aspargessauce

Aspargessauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.asparges i stykker
5 dl.sauce naturel
0.5 tsk.groft salt
 
 Pynt:
 Dild
 
Opskrift:
Hæld aspagersstykkerne til afdrypning i en sigte. Bring Sauce Naturel i kog i en gryde. Kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt aspagersstykkerne og varm saucen igennem under forsigtig omrøring. Smag saucen til med salt.

Servering:
Kan serveres til kogt kylling eller høne, kartofler og broccoli.





karakterer:
Opskriften er vist 20096 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
er den fryseegnet?