Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Fladfisk i ovn med grønsager

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk

FladfiskIndsendt :

Fladfisk i ovn med grønsager 4 Fladfisk i ovn med grønsager 1 Fladfisk i ovn med grønsager 2 Fladfisk i ovn med grønsager 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1200 g.rødspætte hel flået
125 g.champignon
125 g.porre
2 dl.hvidvin tør
25 g.smør
1 rød peberfrugt
100 g.gulerod
100 g.selleri
 salt
 peber
2 spsk.rasp
 


Opskrift:

Rens fisken.

Befri peberfrugten for frøstol og kerner. Skær den i tynde strimler. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Skær porren i tynde ringe og høvl guleroden og selleri på den grove side af råkostjernet.

Læg grønsagerne i et smurt ovnfast fad. Læg fisken med den lyse side nedad ovenpå. Krydder med salt og peber og drys rasp over.

Hæld vin/vand i fadet, men ikke over fisken, og sæt det i en 200 grader C. alm. ovn i 40 minutter. Hvis væsken skulle dampe væk, hældes der mere ved.

Server fra fadet med f.eks. kartofler, ris eller flutes.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (9 stemmer)

Opskriften er vist 64487 gange,
og udskrevet 2542 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Betina A.  -  2009-01-08 09:18:18
Brug evt. en grønsags boulion til vandet, hvis vin ikke bliver brugt, så der er lidt mere smag til "sovsen"/vædet...