Abrikosglaserede oksekødboller

Abrikosglaserede oksekødboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Abrikosglaserede oksekødboller, billede 4 Abrikosglaserede oksekødboller, billede 1 Abrikosglaserede oksekødboller, billede 2 Abrikosglaserede oksekødboller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
450 g.hakket oksekød
2 æg
1 dl.cornflakes
1 løg
2 tsk.dijonsennep
 Salt
 peber
 
0.5 dl.barbecuesovs
1 dl.abrikosmarmelade
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 175 grader C alm. ovn.

Bland kød, æg, corn flakes, finthakket løg, sennep, salt og peber i en skål, lad det trække ca. 30 minutter.

Form 24 små kugler og læg dem i en bradepande. Brun det let i ovnen i 15 minutter.

Bland barbecuesovs og abrikosmarmelade og tildæk kødbollerne med sovs, ca. ½ spsk. pr kødbolle.
Bag i endnu 10 minutter.

Server med salat.





karakterer:
Opskriften er vist 66999 gange,
og udskrevet 1614 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (39 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-12-04 16:22:12
24 små kugler ? billedet viser 23 ? kom du til at spise 1 ;-)

  -   2012-03-11 12:29:22
smager rigtig lækkert med blandet salat til.

  -   2011-06-10 13:20:05
Læg dem godt tæt, så sætter sovsen sig ikke fast, men bliver på kødet.

  -   2010-09-13 14:41:56
he,he har altid haft svært ved at holde kødboller i kødbolle form når de skulle steges, så super godt tip at stege i ovn,det havde jeg ikke tænkt på...

  -   2009-09-26 14:42:07
På billedet har vi serveret en coleslaw til.

  -   2007-10-30 11:30:28
Super ret - det er korrekt, at det perfekte tilbehør er salat.

  -   2005-01-01 01:01:01
det lyder lækkert

  -   2005-01-01 01:01:01
hvis man ikke kan lide abrikos er dette en ret man skal undgå :)

  -   2005-01-01 01:01:01
Cornflakes kan indeholde gluten, men findes også som glutenfri

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig god ret med god smag.