Mors farserede peberfrugter

Mors farserede peberfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jannie

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 peberfrugter
400 g.hakket oksekød
1 æg
2-3 spsk.koldt vand
2 spsk.groftrevet løg
1 fedknust hvidløg
150 g.rå, grofthakkede champignoner
 salt
 peber
1-2 spsk.rasp
25 g.smør/margarine
1 ds.henkogte tomater(500 g.).
 
Opskrift:
Tænd ovnen og indstil den på 200 grader C.

Skær en skive af peberfrugten, hvor stilken sidder. Skær frøstolen og skillevægge ud. Fjern kernerne.

Ælt hakket kød med æg, vand løg, hvidløg og champignon samt salt og peber. Skær en meget tynd skive af den anden ende af peberfrugten, højst 1-2 mm tyk, så frugten kan stå. Smør et ildfast fad godt.

Fordel farsen i peberfrugterne, og tryk den godt ned i alle hjørnerne. Fyld så meget fars i, at den ender i en top. Drys lidt rasp og læg en smørklat på hver. Sæt peberfrugterne i fadet. Skær tomaterne lidt itu og hæld dem med væde udenom peberfrugterne. Drys lidt salt over.

Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen ved 200grader C i ¾ -1 time. Dryp af og til med tomatsaften.

Serveres med rispilaff og flutes.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Farserede peberfrugter

karakterer:
Opskriften er vist 33585 gange,
og udskrevet 901 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-02-16 22:44:14
meget lækker

  -   2017-04-10 18:42:32
Nu er den prøvet og den er ikke lækker!

  -   2008-02-25 15:51:41
Har man ikke prøvet denne ret - skal SKAL man! Den er genial og alle kan lide den, peberfrugterne kan godt blive bløde og er man ikke til bløde grønsager kan man bruge små ovnfaste skåle =) Bon apettit..

  -   2007-08-25 09:40:29
Du burde vist angive "God mad, let at lave" som kilde, for en ligner opskriften der fra til en forveksling. Og jeg har tænkt mig at lave dem i aften :)

  -   2005-01-01 01:01:01
Har lavet retten en gang til - denne gang med 100 g god "grofthakket" fetaost i farsen. Det fik farsen meget mere karakter af. Skøn ret :o)

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er bare MUUUUUUUUUUUUMMSSSSS *GG* Elsker dem. Man kan, hvis der ikke er nok pebere, komme resten af farsen i små skåle(som tåler ovn)

  -   2005-01-01 01:01:01
Glimrende ret. Man behøver ikke smøre det ovnfaste fad. Fyldet er måske lidt ferskt, men et hit hos barnet. Jeg prøver nok at komme fetatern eller lidt pikant-flødeost i næste gang.

  -   2005-01-01 01:01:01
det er da min yndlingsret!!! det smager SÅ godt!!!