Sennepskam med porrer

Sennepskam med porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.svinekam uden spæk
3 tsk.Colmanns sennepspulver
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
3 dl.vand
 
2-3 porrer
 sennep
 salt
 peber
1-2 tsk.maizena
Opskrift:
Kødet gnides med sennepspulver og trækker 1 time.

Drysses med salt og peber og lægges i en bradepande. Vand hældes ved, og kødet stilles i ovnen ½ time ved 160 grader.

Porrer skæres i 1-2 cm. tykke skiver og lægges rundt om stegen. Stilles atter i ovnen ½- ¾ time, til kødet er mørt. (Kødtermometer 75-80 grader)

Sky og porrer hældes i en gryde og varmes igennem. Smages til mere sennep, salt og peber og jævnes med maizena.

Serveres med Kartofler eller groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 8878 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu