EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland


















Marcipanhorn

Antal: 32 stk.

Ret : Kager

Hovedingrediens : Diverse produkter

MarcipanFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :

Marcipanhorn 4 Marcipanhorn 1 Marcipanhorn 2 Marcipanhorn 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 g.gær
200 g.margarine
4 dl.kærnemælk
2 tsk.sukker
1 tsk.salt
1 æg
500 g.hvedemel
 
 Fyld:
200 g.blød nougat
250 g.marcipan
150 g.chokoladeknapper
 
 Pensling:
1 æg
 

Få indkøbslisten på din mobil/tablet med FooDoo appen

Opskrift:

Smelt margarinen. Tilsæt kærnemælk, og rør gæren ud i væsken. Tilsæt salt, sukker og æg. Ælt melet i lidt efter lidt, til den klistrer uden at hænge i bordet. Stilles til hævning, tildækket i ca 30 min.

Æltes godt ud, og deles i 4 stykker, som formes til kugler, der rulles ud til cirkler. Del cirklerne ud i 8 trekanter. Fordel fyldet, og rulles sammen fra den brede ende.

Stilles på bagepair, pensles med æg og bages på midterste rille ca. 15 minutter ved 200 grader alm. ovn.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.3 ( 44 stemmer )
Opskriften er vist 57439 gange,
og udskrevet 2908 gange.

Karina C  -  2015-04-14 16:35:30
Lækre horn. Mums! Jeg brugte flydende margarine og kom en håndfuld havregryn i dejen, inden jeg tilsatte mel.

Susanne  -  2015-01-03 07:34:36
jo man kan godt bruge mælk, men det gør dem lidt kedelige, men skyr er fint :-)

sarah  -  2013-07-04 18:16:02
SKAL det være kærnemæl..kan man ik bruge almindelig mælk?

Anonymbager  -  2013-01-08 15:23:17
Super dejlige :) Det er lige meget om det klumper, for temperaturen skal være optimal for at gæren har det bedst. Klumperne udlignes når du kommer mel i og slår det sammen. Der kom nemlig også klumper hos mig.

Regitza   -  2013-01-04 09:53:58
De kan anbefales,.. Smager så gode.. ;-) min datter er vilde med dem og nemme at lave..;-)

Mig  -  2012-01-21 22:58:27
Lidt smeltet chokolade er godt som pynt. Kan helt klart anbefales.

mor  -  2012-01-10 15:18:33
mums mums - kan varmt anbefales!

Marianne Warimng  -  2010-12-20 21:49:18
De er bare vildt lækre :-)

Marianne Larsen  -  2009-11-28 21:08:48
En lille tilføjelse til alle os som ikke er alt for skarpe i køkkenet... Kærnemælken skal hældes i lidt af gangen og først når margarinen er rimelig afkølet... ellers klumper hele skidtet ;-)