Arabisk fladbrød

Arabisk fladbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 8 Brød
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Arabisk fladbrød, billede 4 Arabisk fladbrød, billede 1 Arabisk fladbrød, billede 2 Arabisk fladbrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær, frisk
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Opløs gæren i vandet. Ælt melet i og ælt dejen godt sammen, tilsæt evt. mere mel hvis den er for klistret. Lad dejen hæve 60 minutter.

Dejen deles i 8 stykker som rulles ud til brød ”tykke pandekager” ca. 5 mm tykke.

Brøddene steget enkeltvis på en varm pande uden fedtstoff til de bobler op, ca. 1 min på hver side.

Tips:

Brøddene bliver meget elastiske så den kan fint bruges til at rulle om shawarma





karakterer:
Opskriften er vist 42543 gange,
og udskrevet 310 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7496 (1784 kcal)
KJ pr. Brød 937 (223 kcal)
Vægt ialt 879 gram
Vægt pr. Brød 109 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 852 KJ (203 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 0.9 gram
Kulhydrat 43.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-05-15 10:29:41
Gode og nemme at lave