Rispilaff

Rispilaff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 finthakkede skalotteløg
2 dl.løse ris
0.5 tsk.gurkemeje
 evt. 10 g smør/margarine
15 g.smør/margarine
3 dl.bouillon
 evt. salt
 
Opskrift:
Hak løgene meget fint. Smelt fedtstoffet i en tykbundet gryde. Hæld løgene, og gurkemeje i gryden. Damp dem klare uden at brune. Hæld risene i gryden og rør rundt ½ min. Hæld bouillon i gryden og rør, til risene er i kog. Læg tætsluttende låg på gryden, og sæt kedel med vand på låget. Dæmp varmen. Kog risene 12 min. Tag risene af varmen. Lad dem stå 12 min. Fjern låget. Rør rundt med gaffel. Rør evt. fedtstof i risene. Smag evt. til med salt.





karakterer:
Opskriften er vist 21330 gange,
og udskrevet 480 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-05 23:49:10
mere smag - med svitset forårsløg, evt. en halv porre, lidt chilli, 3-4 hvidløg, og andre krydderier man kan li. så smager det af mere.

  -   2005-01-01 01:01:01
Det smager fantastisk godt og vil man have lidt mere smag, kan man sagtens bruge alm. zittauer løg.