Grillspid

Grillspid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.nakkefilet
150 g.bayerske pølser
150 g.champignon
1 tsk.paprika
0.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Kødet skæres i terninger på ca 3x3 cm. Pølserne skæres i ca. 3 cm. lange stykker. Kød, pølser og champignon stikkes skiftevis på små grillspid og drysses med paprika.

Trækker med paprika ca. 20 min. Inden stegningen.

Grillsteger ca. 20 cm fra grillelementet ca 10 min. På hver side.
Drysses med salt efter stegningen.

Serveres med En fyldig grøn salat med f.eks. blomkålsbuketter og ærter, flutes eller rugbrød ristet på grillen.

Tips:

Pølserne og kødet afgives så meget fedtstof, at spiddene ikke behøver at pensles med olie inden stegning.





karakterer:
Opskriften er vist 13666 gange,
og udskrevet 205 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu