Kylling i karry og rosinsauce

Kylling i karry og rosinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kyllingefilet
 salt
 peber
2 spsk.olie
2 tsk.karry
1 hakket løg
0.5 dl.rosiner
1 dl.vand
2 dl.creme fraiche 18%
2 tsk.majsstivelse
 
 Tilbehør:
3 dl.jasmin ris
2 hakkede peberfrugter
 godt brød
 
Opskrift:
Skær kyllingekødet ud i mindre mundrette stykker. Kyllingen drysses med salt og peber og brunes i en gryde. Kødet tages op og karry og løg svitses hurtigt.

Rosiner, vand og creme fraiche rørt med majsstivelse røres i. Kyllingen lægges i og simrer 3 – 4 minutter, indtil den er gennemstegt.

Risene koges efter anvisning på pakken. Peberfrugt skæres ud i små tern og serveres til kyllingen, sammen med skiver af godt brød





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kylling i karry

karakterer:
Opskriften er vist 13899 gange,
og udskrevet 679 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig god - gerne flere rosiner i!