Tvebakkekage

Tvebakkekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Tvebakkekage, billede 4 Tvebakkekage, billede 1 Tvebakkekage, billede 2 Tvebakkekage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
15 Tvebakker 1 pose tvebakker vejer ca. 300 gram, og en enkelt tvebak vejer ca 10 gram.
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Æg og sukker piskes hvide.
Tvebakkerne knuses og røres i sammen med hakket chokolade.

Hældes i en springform 19 cm. og bages ved 180 grader C. alm. ovn i 30-35 min.





karakterer:
Opskriften er vist 23000 gange,
og udskrevet 410 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7325 (1744 kcal)
KJ pr. Pers. 1220 (290 kcal)
Vægt ialt 545 gram
Vægt pr. Pers. 90 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1344 KJ (320 kcal)
Protein 8.5 gram
Fedt 10.8 gram
Kulhydrat 47.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-05-22 16:18:51
så lækker med jordbæk og flødeskum

  -   2007-12-10 21:01:21
Kan man købe glutenfri tvebakker??????? Hvor.

  -   2005-01-01 01:01:01
det er en super god kage!!!