Nakkefilet i marsala og oliven

Nakkefilet i marsala og oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 stykkesvinenakkefilet eller nakkekam
 Olivenolie
 Hakket hvidløg
 Sort peber
1 stor kvist frisk rosmarin
1 stor tot frisk timian
1 håndfuld sorte oliven
1 glashvidvin
1 glasmarsala vin
1 stykkelufttørret italiensk salami
 Fennikel frø
1-2 tørret chili
 
Opskrift:
Skær nakken i tern og svits dem i olie. Tilsæt timian og rosmarin, kværnet sort peber og hel chili (som så er synlig og dermed kan fiskes ud igen).

Kyl oliven i sammen med salami i små tern og lidt fennikelfrø. Hæld derpå hvidvin og marsala på og lad svinet koge.

Når saucen er kogt ind, er svinet mørt som smør. Smag lige til med salt.

Hvis du undrer dig over, at der ikke forekom salami, chili eller fennikelfrø i selve udsendelsen, så er det fordi jeg glemte det i farten. Det kan sagtens udelades, men da jeg senere lavede endnu en portion, hvor det blev puttet i, så vandt retten yderligere.





karakterer:
Opskriften er vist 12688 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu