Kød og frugt gryde

Kød og frugt gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.svinekam uden svær
1 stk.krydderurtebuket(laurbær, timian, oregano)
3 stk.Jalapeno chili
1 stk.løg
500 g.flåede tomater
4 stk.frugter (æbler, pærer, ananas, mango)
1 spsk.sukker
 Lidt salt
 lidt eddike
 
Opskrift:
Kom kødet i en gryde med vand (så det dækker), sammen med krydderurtebuketten og salt. Lad det småkoge til kødet er mørt.

Si suppen og skær kødet i skiver.

Hak chili og løg fint sammen og sauter det sammen med de flåede tomater. Tilsæt suppen og lad det småkoge i ca. 15 min.

Skær frugterne ud og kom dem i sammen med kødet, hvorefter det koger 3-5 min. Bouillon, sukker og evt. lidt eddike tilsættes, hvorefter det hele koger et par min. mere.

Serveres rygende varmt sammen med ostetortillas.





karakterer:
Opskriften er vist 9933 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu