Stegt svinekam

Stegt svinekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam med spæk/svær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Salt
 Peber (friskkværnet)
2 Gulerødder
2 spsk.Løg
3 fedHvidløg
2 spsk.Olie
1500 g.Svinekam med svær
1 Selleri
1 Laurbærblad
0.5 tsk.Kommen
1 tsk.Paprika
 
Opskrift:
Rids sværen med 1 ½ cm's mellemrum med en skarp kniv.

Hak kommensfrøene, pil hvidløget og hak det fint. Rør begge dele med olie og paprika. Gnid stegen grundigt med blandingen, pak den i sølvpapir og lad den stå køligt natten over.

Tænd ovnen på 200 gr. (varmluft: 180 gr.)

Pak stegen ud af folien og kom salt ned mellem de enkelte svær. Krydr med salt og peber. Læg stegen på en rist i en bradepande, så sværen ligger så lige som muligt. Sæt den på den midterste rille i den varme ovn.

Lad nu kammen stege 30 minutter. Hæld af og til lidt stegefedt over. Pil løg, gulerødder og selleri, og skær alt i terninger. Det andet hvidløg pilles kun. Alle grøntsager og laurbærbladet lægges med i bradepanden.

Ovnen skrues ned til 180 gr. Tilsæt ½ l vand. Lad nu kam og grøntsager stege i ca. 1 ½ time.

Tag stegen ud af ovnen og lad den hvile i ca. 20 minutter. Hæld sky og grøntsager gennem en sigte i en gryde og lad den eventuelt koge noget ind. Smag saucen til og servér den til stegen.





karakterer:
Opskriften er vist 15124 gange,
og udskrevet 205 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu