Rødvinsmarineret nakkefilet

Rødvinsmarineret nakkefilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 nakkefilet
 rosmarin
 salt
 rødvin
Opskrift:
Nakkefileten stikkes med en stegegaffel, lidt over det hele. Krydr på alle sider med rosmarin og salt. Dæk med en god rødvin. Skal marinere i 1 - 2 døgn ved 5 grader C.

Stegetid ca. 1,5 time (kernetemp. 75 grader C.) Kan f.eks. serveres med rødvinssauce, sauterede rodurter (gulerødder, kartofler, japanræddiker, radiser). Skæres i grove strimler og ristes med provencalsk krydderi. Kroketkartofler. Ristede champignoner og løg.





karakterer:
Opskriften er vist 54989 gange,
og udskrevet 1147 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er en dejlig ret, og kan faktisk lide af alle, jeg lavede den meget for nogle år tilbage, og er igen begyndt at serverer den for mine gæster. Og den er endnu ikke faldet i dårlig smag. Og den er dejlig nem at lave.